2777
2789
عنوان

در رابطه با قانون جذب😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 51 پست

من تجربه روزمره زیاد دارم حال ندارم جدب بزرگ بکنم تنبلم ولی مثلا چندروز پیش یه امتحانمو لغو کردم به دوستم گفتم امتحان میمونه هفته بعد نمیگیره ۱ ساعت بعد که کلاس داشتیم دقیقا همین شد برا این موضوع کلا شب راحت و زودتر خوابیدم گفتم امتحان نمیگیره که زبونی هم نبود باورداشتم صبح هم با آرامش خوابیدم رفتنی هم سرکلاس توراه با حس خوب و آرامش ذکرخدایاشکرت رو گفتم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن باید بهش اعتقاد داشته باشی تا جذبت شه من دودلم اخه تو این فرصت پزشکی نمیدونم به خدا

شما تمام تلاشتو بکن و مثبت فکرکن به بهترین نتیجه ممکن.

قانون ۲۰ ۸۰ رو شنیدی؟

من با این قانون سخت ترین امتحانمو که میخواستم حذف اضطراری کنم شدم ۱۴ .

قانونو با جزییات یادم نیست لطفا گوگل کن 

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

ببین کاری به قانون جذب ندارم ولی قضیه کنکور اینه که اگه دو ماهت مونده و میخوای یه رشته ای که دوس داری قبول شی، اگه تو اون دو ماه، بی وقفه و با عشق بخونی قطعا موفق میشی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
تجربه اینطوری دوماهه داشتین؟

اره عزیزم دوستم فقط ۲ ماه آخر خوند پزشکی شهید بهشتی قبول شد درسش از من خیلی ظعیف تر بود اما چون خوند قبول شد من خسته شده بودم کم آوردم چ

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
اره عزیزم دوستم فقط ۲ ماه آخر خوند پزشکی شهید بهشتی قبول شد درسش از من خیلی ظعیف تر بود اما چون خوند ...

واقعا ضعیف بود شهید بهشتی اورد؟؟؟

مرسی واقعا عزیزدلم نور امید تو دلم روشن کردی

دختر جان اگه فکر کنی بعید و نشدنیه واقعا هم نمیشه ولی اینو بگم 

من دوستم معدلش ۱۴ بود من ۱۸.۸۸ اون پزشکی قبول شد ولی من چی...

برای اینکه خوند و امید دلشت برای پزشکی و اصلا رفتارشم کمی تغییر کرده بود انگار واقعا یه بچه درس خون بوده و پزشکی قبول شده، خلاصه جوابا اومد و بللله خداروشکر پزشکی تهران قبول شده بود.

امید_باور_تلاش=آرزوهات،رویاهات