2777
2789

بچه ها من دادگاهم نزدیکه اما احتمالا شوهرم نتونه بیاد برای دادگاه و امضا البته طلاق توافقی هست ایا میتونه بجا خودش یه وکیل بگیره که بیاد امضا کنه منظورم طلاق نامه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

اره فکر کنم بشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستم که خواست طلاق بگیره شوهرش نیومد وکیلش اومد 😢😢😢

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

چرا جدا میشی

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
بله میشه

پسته ما هیچیمون نمونده فقط یه امصا است تازه تا الان وکیل نداشته فقط این دادگاه میخواد بره وکیل بگیره

پسته ما هیچیمون نمونده فقط یه امصا است تازه تا الان وکیل نداشته فقط این دادگاه میخواد بره وکیل بگیره

بهتر شوهرت نمییاد ...

منم دوست دارم موقع طلاقم خودم نرم وکیلم بره..دلشو ندارم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
بهتر شوهرت نمییاد ... منم دوست دارم موقع طلاقم خودم نرم وکیلم بره..دلشو ندارم

من احتمالا تا ۵ روز دیگه تموم بشم