2777
2789
عنوان

کسیو دیدین مهاجرت تحصیلی کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 40 پست
دانشگاه تهران که نبود؟ معدلش حدود ۱۸ به بالا؟

شریف

معدل 17 این حدودا

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم رشته تحصیلیتون چیه؟ من آخه انسانی ام

مهندسی کامپیوتر میخونم عزیزم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اینجا قبول نشدن ک رفتن اونور یعنی زیاد درسخون نبودن

نه عزیز از اقوام دور ما بودن که اینجا تو شریف و دانشگاه تهران تحصیل میکردن المپیادی بودن برای مقاطع بالاتر رفتن خارج

شریف معدل 17 این حدودا

چه رشته ای؟منم شریف میخونم...اواخر مهاجرت کردن؟

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اینجا قبول نشدن ک رفتن اونور یعنی زیاد درسخون نبودن

بستگی داره کدوم کشور بری

کشورهایی مثله روسیه و ترکیه و گرجستان اره

ولی آلمان و کانادا و اینا واقعا باید درست عالی باشه و پولم داشته باشی

در من بسیاری از چیزها از بین رفتند که گمان می کردم تا ابد ماندگارند.

من در انتظار ویزا ام...احتمالا تا سال دیگه میرم

هم رشته ایم

انشالله به سلامتی برسی😍

میتونم دانشگاهی معدل و رزومتون بپرسم؟مقاله و سابقه تحقیقاتی داشتین؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نه عزیز از اقوام دور ما بودن که اینجا تو شریف و دانشگاه تهران تحصیل میکردن المپیادی بودن برای مقاطع ...

آره اونی ک اینجا کنکور قبول شده درسته .من دوستای خودمو گفتم ک اینجا کنکور قبول نشدن

آه له له له آه له لاس