2777
2789

ما ورشکست مالی شدیم، خونمونو جمع کردیم از شهری که بودیم اومدیم یه شهر دیگه، قرارمون این بوده کوچیک ترین خرج اضافه ای نکنیم چون حسابای شوهرم مسدوده با کارت من کار میکنه(کلا حسابدار زندگیمون شدم من) صاحب کارش پول میزنه به کارت من مستقیم انتقال میدم به قسطا،ولی متاسفانه شوهر ولخرج من با اینکه این بدبختی سرمونه بازم انگار حالیش نیس مثلا میره قهوه و شکلات داغ میخوره یا از این چیزای چرتو پرت خلاصه هر روز داره خرج میکنه صاحب کارش چون صبح به صبح تسویه میکنه خیلی روزا قبل اینکه من بخوام پولو انتقال بدم میره یه مبلغی نقد برمیدارع یا مثل امروز زنگم زد گف یکم پول به کارتم بزن گفتم باشه با خودم گفتم چون کارتش خالیه حتما تا دو سه روز بسشه حالا الان رفته کلا کارتو ته کشیده😡چرا انقدر نفهمههههههه بقران دارم میترکن الان پیامش دادم میگم واقعا نمیفهمی شرایطی که داریمو؟ چرا پول بیخود خرج میکنی گفتم از فردا هرچی پول زد خودت انتقال بده واسه قسطو بدی برو دم عابر به منم مربوط نیس مگه من مرد خونم خرجای خونه قسطای زندگی رو گردن منه(چون متاسفانه بشدت ادم بد حساب کتابیه مجبور شدیم مدیریت مالی بیوفته گردن من)ولی واقعا عذاب میکشم بخاطر این اخلاقاش😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو بار قسطا رو نده خرج قر و فر کن خودش به غلط کردن میفته

نمیشه آخه ما پول میریزم پدر شوهرم میدن به بدهی من نریزم اونا از من ناراحت میشن پول رهن خونمونم اونا دادن ماکه همه چیمون رفت😔😭

بد حساب بودن خیلی بدهیکی ناراحته شوهرش پولدار و خسیسه یکی ناراحت شوهرش ورشکسته و ولخرج

کاش پولدار خسیس بود میشد با راهکارهایی به سختی پول گرف نهایت میرفتم سرکار ولی اینجوری ورشکست ولخرج واقعا غیر قابل تحمله پولم نداره ولخرجم هست

وام بردار مجبور بشه قسط و بده و ولخرجی نکنهپولم اومد دستت سری برو خرید خونه و اینا رو انجام بده ببین ...

واقعا دیگه بریدم خیلیی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم که یاد بگیره باید حساب کتاب داشته باشه

حتی سرکارش هم اگه صاحب کارش حساب نکنه این خودش نمیدونه روزی چقدر مزد میوفته

واقعا دیگه بریدم خیلیی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم که یاد بگیره باید حساب کتاب داشته باشهحتی سرکارش ...

اینجور مردا فقط باید تحت فشار باشن تا بیفتن همش دنبال پول

توم برای خودت پول پس انداز کن مثلاً از رو پولا بردار بگو فلان چیزو خریدم هر موقع پول کم بیاره میفته دنبال پول

به پدر شوهرت اینا بگو باهاش صحبت کنن .خرج خودرو خوراکو جدا کن .از شام و ناهار کمکم .خودت قبلش یکم ب ...

پدر شوهرمو مادرشوهرم همه امیدشون به منه چون شوهرم خیلی بی حساب کتابه من پول میزنم واسه اونا ،اونا میدن واسه بدهیه مردم من خودم فقط قسط وامو میریزم و خرج خونه خرید میکنم😔

یه مقدار پول تو جیبی بهش بده.ولی تحت هیچ شرایطی از اون بیشتر براش واریز نکن.بگو باید قسط پس بدم.پول آب و برق و...خرج خونه.هر بار که پول خواست اینارو تکرار کن که وخامت اوضاع رو بفهمه.دیگه درخواست پول نمیکنه

اینجور مردا فقط باید تحت فشار باشن تا بیفتن همش دنبال پول توم برای خودت پول پس انداز کن مثلاً از رو ...

اخه میدونی درد من اینه که اگه مثلا روزی پونصد بیوفته میگه خوب دیگه چیکار کنم کم شده کارا شل بوده اونجوری نیس چون تو فشاره بره چنتا کارو انجام بده تا پول در بیاره

یه مقدار پول تو جیبی بهش بده.ولی تحت هیچ شرایطی از اون بیشتر براش واریز نکن.بگو باید قسط پس بدم.پول ...

باید همین کارو کنم دیگه امشب بیاد جمعه به گمعه یه مبلغی تو حسابش میذارم بمونه دیگه میخواد به یه روز خرج کنه یا هر روز دیگه اهمیت نمیدم