2777
2789
عنوان

به دلیل اینکه

41 بازدید | 7 پست

کاتمون به این صورت بود که ازش یه شب پرسیدم دوستم داری یا نه گفت نمیدونم پرسیدم حست نسبت به اول کم شده گفت آره گفتم میخوای کات کنیم گفت نمیدونم نظر تو چیه و خب مجبور شدم بگم اوکی کات و خدافطی کردم ولی اون سین زد و رفت و دیگه پیام نداد

در اصل اون کات کرد دوستان این یه واقعیته

من یه حس بی ارزشی یه حس بد یه حس اینکه دیگه نمیخوام با کسی وارد رابطه شم دیگه نمیخوام از کسی خوشم بگیره درونم هست و منو اذیت میکنه به شدت

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باغ بیشه پرونده تجاوزت چی شد آخرش ؟😂

😭😂 حاجی فعلا دنبال این یکی پروندمم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

چرا سرد شده بود ازت

نمیدونم 💔 نگفت چرا دیگه دوستم نداره با اینکه پرسیدم