2777
2789

یعنی شهر دیگه کار میکنن لطفا بیاید بهم روحیه بدید شما چیکار میکنید من خیلی اذیتم با دوتا بچه و شاغل بودنم حتی پدر مادرم از دست بچه کوچیکم خسته شدن چون تازه دارم از پوشک میگیرمش لجم میکنه نمیره دسشویی تا من نبرمش کارشو داخل خونه میکنه مامانمم حساس من فقط وقتی صبح مدرسه دارم میرم از شب میمونم وگرنه نمیرفتم مجبورم. بچه هام خسته میشن از خونه باشون که هست یکم راحت میشم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال در شرایط شما بودم. صبر کردم وقتی شوهرم برگشت و اومدیم خونمون بچه رو از پوشک گرفتم. پدر و مادر من اصن غر نمیزنن چون من قهر میکنم میرم.

ولی خیلی سخته حق میدم بهت.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چرا خونه خودت نیستی

چرا هستم الان خونه خودمم میگم وقتی میرم مدرسه چون شوهرمم نیس بچه هارو پیش کی بزارم اخه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
من پارسال در شرایط شما بودم. صبر کردم وقتی شوهرم برگشت و اومدیم خونمون بچه رو از پوشک گرفتم. پدر و م ...

اخه شوهرم هردوهفته یبار میاد یهفته فقط خونه اس من پسرمو چندماه دارم یاد میدم اون اوایل هم موفق بودم فقط گاهی نمیگف الان نمیدونم چرا بدتر شده

اخه شوهرم هردوهفته یبار میاد یهفته فقط خونه اس من پسرمو چندماه دارم یاد میدم اون اوایل هم موفق بودم ...

آها نمیدونم راستش.

شوهر من ماهی یبار می اومد. ۱۲-۱۳ روز.

من سه هفته کامل خونمون موندم پسرمو از جیش گرفتم. بعد که خونه مامانم مهمونی میرفتیم پوشک میکردم که اگه از دستش در رفت خونه نجس نشه. ولی خب بچه دو هوا میشه دیرتر یاد میگیره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهر منم دوره .همون بهتر ک ذچدوره اخه خیانتکاره

به منم خیانت کرد ولی مشخصه پشیمونه و داره سعی میکنه کار نزدیک خودمون جور کنه چون همین دور بودنشون فرصت خیانت بشون میده البته ب ذات هم هست دیگه،😐