2777
2789
عنوان

عمل بلفاروپلاستی کردم

403 بازدید | 29 پست

سه هفته بیشتر گدشته

دو سه. روزه مدام از چشمم اشکمیریزه

قبلا اینجوری نبودم

ب دکترم زنگ زدم میگه عادیه ولی من تو این مدت مشکلی نداشتم

کسی اینجوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پماد به جای بخیه میزنی؟

شاید اون باعث آبریزش چشم میشه

برای من بعد بلفارو چشمهام خیلی خشک شده بود و

اشک مصنوعی استفاده میکردم

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
در کل پیشنهاد میدید این عملو یا نه؟؟

من ۱۴۰۱ جراحی کردم

چون تو نور خورشید و آفتاب چشم راستم بخاطر افتادگی پلک اصلا باز نمیموند و همینطور اشک میومد

برای زیبایی انجام ندادم اما الان راضیم چون همون افتادگی باعث اخمو شدن چشمهام هم بود و اصلا نمیتونستم خط چشم یا سایه استفاده کنم همش پخش میشد پشت پلکم

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم پماد به جای بخیه میزنی؟شاید اون باعث آبریزش چشم میشهبرای من بعد بلفارو چشمهام خیلی خشک شده بود ...

اره پماد میزنم

تو خیلی تغییر کردی؟؟ من چشمگربه یی مثلامیخواستم

ولی دریغ از یه ذره کشیدگی

صد در صد فقط جای خوب بری من بشدت راضیم هرچند نتیجه دلخواهم بلفارو چشمگربه یی بود

چجوری هست همون که چربی پشت چشم را بر می دارن؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

صد در صد فقط جای خوب بری من بشدت راضیم هرچند نتیجه دلخواهم بلفارو چشمگربه یی بود

بلفارو یعنی چیکارمیکنن دقیقا؟

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت