دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 عنوان عمل بلفاروپلاستی کردم 403 بازدید | 29 پست سه هفته بیشتر گدشته دو سه. روزه مدام از چشمم اشکمیریزه قبلا اینجوری نبودم ب دکترم زنگ زدم میگه عادیه ولی من تو این مدت مشکلی نداشتمکسی اینجوری بوده؟ 1404/09/22 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتخب1 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1293 ببخشید من هرچی دیدم بلفارو کردن جاش موندهشما تحقیق کردی گفت تا چه تایمی جاش میره؟ ارزو های بزرگ ،
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 ببخشید من هرچی دیدم بلفارو کردن جاش موندهشما تحقیق کردی گفت تا چه تایمی جاش میره؟ ترمیم کننده میزنم نمیدونم گفت تا سه ماه میره
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 بیهوش شدی یا با بی حسی؟ دردش زیاد بود؟ بیحسی کوچیکترین دردی نداشت
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 باید از کسانی که تازه انجام دادن بپرسی. کسی تو سایتنیس
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1538 عزیزم پماد به جای بخیه میزنی؟شاید اون باعث آبریزش چشم میشهبرای من بعد بلفارو چشمهام خیلی خشک شده بود و اشک مصنوعی استفاده میکردم وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
فندقموفرفری عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 1083 عزیزم پماد به جای بخیه میزنی؟شاید اون باعث آبریزش چشم میشهبرای من بعد بلفارو چشمهام خیلی خشک شده بود ... در کل پیشنهاد میدید این عملو یا نه؟؟
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1538 در کل پیشنهاد میدید این عملو یا نه؟؟ من ۱۴۰۱ جراحی کردمچون تو نور خورشید و آفتاب چشم راستم بخاطر افتادگی پلک اصلا باز نمیموند و همینطور اشک میومدبرای زیبایی انجام ندادم اما الان راضیم چون همون افتادگی باعث اخمو شدن چشمهام هم بود و اصلا نمیتونستم خط چشم یا سایه استفاده کنم همش پخش میشد پشت پلکم وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 عزیزم پماد به جای بخیه میزنی؟شاید اون باعث آبریزش چشم میشهبرای من بعد بلفارو چشمهام خیلی خشک شده بود ... اره پماد میزنم تو خیلی تغییر کردی؟؟ من چشمگربه یی مثلامیخواستم ولی دریغ از یه ذره کشیدگی
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 5930 در کل پیشنهاد میدید این عملو یا نه؟؟ صد در صد فقط جای خوب بری من بشدت راضیم هرچند نتیجه دلخواهم بلفارو چشمگربه یی بود
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11463 عزیزم یکم از عملت بگو لطفاً کدوم دکتر خوبه؟عوارض نداره؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11463 صد در صد فقط جای خوب بری من بشدت راضیم هرچند نتیجه دلخواهم بلفارو چشمگربه یی بود چجوری هست همون که چربی پشت چشم را بر می دارن؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
gambeepayan عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1110 صد در صد فقط جای خوب بری من بشدت راضیم هرچند نتیجه دلخواهم بلفارو چشمگربه یی بود بلفارو یعنی چیکارمیکنن دقیقا؟ میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت