2777
2789
عنوان

این پسره منظور داره به نظرتون

131 بازدید | 10 پست

یکی از پسرای هم کلاسیم ترم قبل خودش شروع کرد باهام حرف زدن در حد سلام علیک و صحبت درسی و اینا ک خب به عنوان همکلاسی اوکی بود

بعد از یه ترم اومد بهم ریکوئست داد توی اینستا و فالوم کرد

و از اون موقع همش استوری های زود سین میزنه مثلا یبار 3 ثانیه بود گذاشته بودم سین زده بود بار های دیگه زیر 8 دقیقه سین میکنه و لایک میکنه یکی دوبارم استوریمو ریپلای کرد شوخی کرد و یه چیز خنده دار گفت

و مثلا یبار توی گروه داشتم حرف میزدم با یکی دیگه این اصلا توی اون بحث نبود تا دید من جواب یکی از بچه هارو دادم اومد ریپلای کرد روی پیامم و دوباره شوخی کرد

توی تلگرامشم آهنگ هایی میذاره ک انگار به یکی علاقه داره و طرف به روی خودش نمیاره توی بیو تلگرامشم یه مدت همچین چیزی بود ک اگه حرفی بهت نمیزنم ولی نگاهم کلی حرف داره

منکلا به چشم همکلاسی فقط میبینمش ولی این کاراش یکم عجیبه برام مخصوصا اینکه خیلی زود استوریامو سین میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی وقتا از شدت فضولی زود سین میکنم یا اینکه دستم میخوره سین میکنم. عزیزم این ادم انگار بیشتر آنلاینه تا عاشق. اگه علاقه ای داشته باشه خیلی واضح تر نشونت میده اینا نشونه ی علاقه نیست شاید فکر میکنه باحالی.

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨

خودت درگیر بازی های پسرا نکن

مرد واقعی رک میاد جلو نمیزاره ذهنت درگیر بشه

درگیر لایه های زیرین رفتار پسرا هم نشو چون یهو برعکس میشه خودت اذیت میشی

من طرف بهم میگه دوسم داره هم باور نمیکنم

چه برسه با رفتار

کت تن دختری که بیخیاله

همه چیز از درون تو آغاز میشود

منم گاهی وقتا از شدت فضولی زود سین میکنم یا اینکه دستم میخوره سین میکنم. عزیزم این ادم انگار بیشتر آ ...

اتفاقا آنلایین نیست خیلی از زیر زبون چندتا از دخترا کشیدم فهمیدم استوری اونارو زود سین نمیکنه اصلا

من تا میذارم میاد میبینه نیمدونم چطوری متوجه میشه

بعد آدم بیکاری هم نیست کلا هم درس میخونه و نمرش الفه هم کار میکنه