2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

120 بازدید | 15 پست

بابام رفت برای آنژیو گفتن یکی از رنگهای اصلی کامل گرفته و تنها راهش جراحیه باید پس هست😭

بابام دیابت کنترل شده داره ولی من خیلی نگرانم در مورد عملش اینکه چند ساعته، مدت زمان بیهوشی بعدش چقدره و .....؟ لطفا اگر تجربهای دارید بهم بگید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی یکی دو ساعت بسته به نوع گرفتگی و شدت گرفتگی رگ داره ولی ممکنه ۴ ساعت بیهوش باشه من دو سال قبل انجام دادم انشالله بیمارتان خوب میشه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

مادر من حدود هجده سال پیش عمل کرد هم دیابت هم فشار خون داشت بیمارستان رجایی خدا رو شکر بعد عمل حالش خیلی خوب شد البته عمل سختی هست ولی اگه لازمه دیگه باید انجام بشه شوهر خواهرم هم این عمل و ده سال پیش انجام داد نگران نباش انشالله پدرت به سلامتی عمل می کنه

سلام رفقا 

مادر من حدود هجده سال پیش عمل کرد هم دیابت هم فشار خون داشت بیمارستان رجایی خدا رو شکر بعد عمل حالش ...

ممنونم عزیزم انشالله😭❤️ اسم دکتر مادرتون یادتون هست چی بود؟

[QUOTE=] جراحی یکی دو ساعت بسته به نوع گرفتگی و شدت گرفتگی رگ داره ولی ممکنه ۴ ساعت بیهوش باشه من دو سال قبل ... [/QUOTE]

تو همین نینی سایت خوندم یکی گفت پدرش نزدیک سه روز بیهوش بوده از اون میترسم 😭😭

جراحی یکی دو ساعت بسته به نوع گرفتگی و شدت گرفتگی رگ داره ولی ممکنه ۴ ساعت بیهوش باشه من دو سال قبل ...

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ازتون، شما چند تا رگتون گرفته بود؟

تجربه ندادم اما دعا میکنم برای سلامتی شون.

چون خدا خودش گفته دعاهاتون در حق دیگران مستجابه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃