2777
2789

عروسی که روز اول خاستگاری همه شرایط روقبول کرده بعد بزنه زیرش کاره درستیه؟؟

به اجبارم قبول نکرده ها کاملا اختیاری

مثلادامادگفته پدرمادرم کسی روندارن بایدتاوقتی هستن کنارشون زندگی کنم طبقه بالاشون عروسم گفته مشکلی ندارم جلوی همه گفته کنارمیام باشرایط

بعدبزنه زیرش؟ حتی چیزای دیگه این یه مثال بود

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

این اقا اصلا صلاحیت ازدواج نداره

حتی اگه عروسش حوری بهشتی باشه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل عروسی بله

ادم هر لحظه ممکنه پشیمون بشه و نخواد با اون طرف زندگی کنه این جرم نیست خیانت بده

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عروس چند سالشه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

باید ببینید تو چ موقعیتی بوده ک قبول کرده اگه وقت واسه فک کردن حرفا داشته بعد جواب مثبت داده مقصره ولی ممکنه تو مجلس گفته شده این بنده خدام تحت تاثیر جو قرار گرفته قبول کرده بعدها دیده اشتباه کرده یا چیزایی دیده ک فکر نمیکرده باهم بودن اینجوریه براش پشیمون شده درکل دوطرف حق دارن

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

قبل عروسی بله ادم هر لحظه ممکنه پشیمون بشه و نخواد با اون طرف زندگی کنه این جرم نیست خیانت بده

نه منظورم بعدازدواجه ازدواج ک کرده زده زیرهمه چی

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

فکراشو کرده سر فرصت دیده نمیتونه کنار بیادخیلیم کار درستی کرده مشکل چیه

بعد ازدواجو دارم میگم

مثلا دامادگفته اقامن توانایی خرید طلاندارم گفته باشه

بعداژدواج بعد عروسی، عروس دعوا درست کنه من طلامیخام