2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم کار بهتره ؟

217 بازدید | 30 پست

(من توی عقدم) خانواده شوهرم به شدت حسود هستن در حدی که تولد شوهرم گرفتم خواهرش از حسودی شام و کیک و ... نخورد بعدم رفته بود خونه مغز باباشو شست و شو داده بود و دعوا راه انداخت سر چیزی که الکی بود ...

واسه هر مناسبتشون هم هی دعوت میکنه مارو و کادو بردیم واسشون

بعد واسه تولد من ی کادوی خیلی کم ارزش آورده بود (در حالی که خودش میشینه حساب کتاب میکنه هر کس هر چی واسش میاره و حس میکنم از قصد این کادو رو بهم داد)

واسه تولد اون دوتای دیگه خواهرشوهرام هم دور هم بودن به ما نگفتن و بعد ی تیکه کیک آوردن که واسه تولدشونه بخورین

واسه تولد پدرش هم زنگ زدن ک امروز تولدش بود خواستین بیاین کادو بیارین . بعد رفتیم دیدم بازم کیک آورد ک بخورین عصری تولد گرفتیم (ما رو فقط میخواستن کادو بدیم )

حالا با توجه به اینکه بسیییییییییییییار حسود هستن و مدام هم کادو واسشون بردیم به نظرتون تولد شوهرم که خردادماه هست چیکار کنم بهتره؟

1- خونه مامانم تولد بگیرم ی تیکه کیک ببرم که یعنی تولدشو گرفتم شمام حساب نکردم

2- شام و کیک ببرم خونه نامزدم و حرصشون بدم (اینقدر حسودن که به غذا و اینام حسودی میکنن) و کادو هم بگیرم ازشون

کدوم بهتره و بیشتر اذیتشون میکنه به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بیرون یه جشن دونفره بگیرین،چقدر بقیه رو قاطی زندگیت میبینی

شاید بخاطر اینکه نامزدیم اینجوری هستم... 

البته به این گزینه هم فکر کرده بودم ولی دیدم زیاد حرصشون نمیده   

گزینه اولی کلی زحمت میکیشی بعد مطمئن باش اونام تلافی میکنن و اونشب حتما حالتو میگیرن،دومی هم که بعدش مصیبت میشه،ولی اگه گزینه هات فقط همیناست به نظر من اولی سوزنده تره