2777
2789
عنوان

خانما چطوری با وجود بچه طلاق گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته که طلاق سخته مخصوصابابچه

اما طلاق اراده همت میخواد.دل سفت میخواد اینوخطاب به خانومایی میگم که هی میگن بعدطلاق سخته وال وبل.هی میگن طلاق نگیر.اینا حاضرنتوسری بخورن رفتاداون الدنگ تحمل کنن بدون عزت نفس ودلخوش وارامش زندگی کنن ولی حرف های خونواوه روتحمل نکنن یانرن دنبال استقلال مالی وسختی های پسر مردمو تحمل کنن ولی روپاخودشون نمونن وحرف خونوادشکن سخت تراز حرفای وخیانتای همسرشون میبینن.اینا به این علت میگن طلاق نگیر.من میگم اگر جنگیدی برای زندگیت به هررررردلیلی فرصت دادی و تحمل کردی دیدی درست نشد وارزش نداشت طلاق بهترین راهه.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
الان دوماه تمام خرج بچمون با خونوادمه از این به بعدشو نمیدونم چ کنم

حتما ازیه وکیل خوب کمک بگیر وظیفه خرجی بچه هارو بده خیلی نارااحت شدم عزیزم انشالله خدا دلتو شاد کنه کمکت کنه حتما پیگیر باش قانون مجبورش میکنه خرجی بچه هارو بده