2777
2789

سلام به همگی من پیش چنتادکترروانشناس رفتم داروی ریسپریدون ونوشته برای بیش فعالی دخترم میخام ببینم عوارض داره یانه آخه خیلی بهم ریختم نمیدونم بدم یانه استرس کل وجودموگرفته نکنه بدم اینجوری شه ندم اینجوری بشه خیلی شیطون هست ولی خوابش خوبه ظهرم هم میخابونمش شب هم میخابه کلا خوابش خوبه دلی اصلا یجابندنیس جایی زیادنمیتونم برم منوو باباشومیزنه وسایل روپرت میکنه چیزیوبخادانجام ندیم یامیزنه یاهمه چیوبهم میریزه ب جزنشستن وکارتون دیدن دیگ اصلا نمیشینه جمع شلوغ ک میرم بدتره اصلا نمیشنوه چی میگم ...

چیکارکنم هوشش هم خیلی خوبه ۳سال وسه ماهش هست همه چیونیدونه شعربلده انگلیسی بلده میترسم داروبدم هوشش ازبین بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثر که داره ،اما واسه تمرکزه بیشتر من به دخترم کوچیک بود میدادم تحت نظر پزشک اما بابت رفتاراش،بهتره ...

گفت دوماه بخوره تاتمرکزکنه بعدبیاررفتاردرمانی نمیدونم ازاون کلاس ها

دختر منم خورد با ریتالین الان هالوپریدول میخورهعوارض بیش فعالی بیشتره

ریتالین خوبه یا رسیپریدون آخه میگن بچه زودپریودمیشه

بعدچجوریه دخترت وزنش خوبه چاق واینا نشاه

گفت دوماه بخوره تاتمرکزکنه بعدبیاررفتاردرمانی نمیدونم ازاون کلاس ها

خیلی این کلاس ها عالیه واقعا ،البته تو دراز مدت

دقیقا دخترم از 3 سالگی قرص خورد ،نترسید بانو ،چند روز بهش بدید ،اگه اثر بدی داشته باشه متوجه میشید خیلی داروی قوی نیست

بابت رفتاراش هم فکر میکنم خودتون بهش خیلی توجه زیادی دادین ،جسارتا

باید کم کم جلوش محکم دربیاید ،مثلا لازمه اگه چیزی پرت کرد ،بهش نشون بدید که ناراحت شدید و یکم بی محلی و اینا

البته خودتون بهتر میدونید ،در حد نظر بود بانو

ریتالین خوبه یا رسیپریدون آخه میگن بچه زودپریودمیشه بعدچجوریه دخترت وزنش خوبه چاق واینا نشاه

ریتالین یه چیز دیگه است

نه کلا لاغرم شد

ریتالین بی اشتهایی میاره

۱۱ سالشه ولی علائم بلوغ نداره

من دخترم دوساله تازه ازمیر گرفتم تا قبلش خیلی آروم بود جدیدا یکم شیطون شده به نظرت بیش فعالیه

شلوغ بودن ک بیش فعالی نیس مثلا خیلی دست بزن داره هم من هم بقیه روباهاش مخالفت کنی دیگ بدتره همه چیوپرت میکنه اصلا نمیشینه جایی میریم جوگیرتره