2777
2789

نگاهم خیلی رو مادیاته که طرف شغل خوب داشته باشه خونه و ماشین داشته باشه درآمد خوب داشته باشه و... بعد به قیافه و بعدشم اخلاق و اینچیزا

احساس میکنم کارم اشتباهه ولی خب من بفکر آینده هم هستم دیگه

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

کارت درسته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه اونم از قیافت خوشش نمیومد ازت خواستگاری نمیکرد

کار خوبی میکنی

ولی خودم به شخصه قیافه و هیکل خیلی برام مهمه اگر قیافه نداشته باشه پولدار باشه بازم ردش میکنم

ن نگران نباش کارت درسته

فقط اونجایی ک ی آدم پولدار اومد ولی به اخلاقش شک کردی باید حواست رو جمع کنی بخاطر پول زن ی آدم بی اخلاق و بی فرهنگ نشی

ولی بخاطر اخلاق هم زن ی آدم بی پول نشو اگر تحملشو نداری

ن نگران نباش کارت درستهفقط اونجایی ک ی آدم پولدار اومد ولی به اخلاقش شک کردی باید حواست رو جمع کنی ب ...

نه واقعا نمیتونم بی پولی و تحمل کنم

حداقل طوری باشه فردا به مشکلی خوردیم خودش تو کارتش داشته باشه برای حل کردنش

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

طبیعیه اونم از قیافت خوشش نمیومد ازت خواستگاری نمیکرد کار خوبی میکنی ولی خودم به شخصه قیافه و هیکل خ ...

همیشه بخاطر قیافه و طرزفکرم جذبم میشن😂

نه واقعا نمیتونم بی پولی و تحمل کنم حداقل طوری باشه فردا به مشکلی خوردیم خودش تو کارتش داشته باشه بر ...

وقتی برات مهمه و تحمل نداری پس باید بهش توجه کنی چون چهار روز دیگه اگر برخلاف سبک زندگی و تحملت انتخاب کرده باشی ی مشکلی پیش بیاد خیلی بهم میریزی

چیزی ک برات مهمه یعنی باید بهش توجه کرد

فقط آسیب راهی ک انتخاب کردی هم باید بشناسی و اون اینه که ممکنه ی جایی پول چشمت رو کور کنه و بخاطرش از اخلاق و فرهنگ طرف چشم پوشی کنی و بعد بری توی زندگی و بیچاره بشی

در کل از نظر من هم وضع مالی خیلی مهمه هم اخلاق و فرهنگ طرف

تو باید بین اینا ب ی تعادلی برسی و در هرصورت آدم همه چیز تموم وجود نداره ک پیداش کنی

اگر سر دو راهی موندی باید بدونی اخلاق رو نباید فدای پول کنی

وقتی برات مهمه و تحمل نداری پس باید بهش توجه کنی چون چهار روز دیگه اگر برخلاف سبک زندگی و تحملت انتخ ...

میدونی چیه عوضیا همه چیزو اولش خوب نشون میدن مال و پول و... همرو بالا نشون میدن تا ازدواج کنی ازدواج که کردی میبینی طرف هیچ ع نی نبوده

کمبود داری

چرا چون یک پسر علاف و بی کار مورد پسندم نیست ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طرز فکرت چطوریه

درک میکنم مدل حرف زدنم یجوریه که انگار ۶۰ سالمه کلی تجربه دارم 😂همه جوانب و در نظر میگیرم آدمی نیستم رو یک چیز هیجانی متمرکز بشم و همه موارد و فدای اون بکنم

میدونی چیه عوضیا همه چیزو اولش خوب نشون میدن مال و پول و... همرو بالا نشون میدن تا ازدواج کنی ازدواج ...

دیگه همه همینن ویترینشون رو میبینی ولی با انبارشون زندگی میکنی

باید رفت و آمد کنی و شناخت پیدا کنی

ولی جمعا تجربه شخصیم این بود که من واقعا با اینکه پول بزام مهم بود ولی اخلاق و شخصیت رو الویت گذاشتم و این روحیه کاری بودن و جنم کار داشتن

چند سال اولم خیلی از لحاظ مالی بهم فشار اومد ولی چون جنم کار داشت و آینده میدیدم توش صبرم زیاد میشد

ولی خب مثلا طرف اخلاق درست حسابی نداشته باشه یا خانواده درست نداشته باشه تو میخوای چیکار کنی؟ ب چی دل خوش کنی؟؟؟

برای همین میگم مراقب باش اخلاق رو فدای پول نکنی

چون طرف جنم کار داشته باشه میتونه آینده خوب بسازه ولی اخلاق بد یا خانواده بد رو هیچ کاری نمیتونی بکنی