2777
2789
عنوان

شوهرم شیشه ای بمونم یا برم

274 بازدید | 16 پست

۲ساله ازدواج کردم شوهرم شیشه ای از اب دراومده سلام وقتتون بخیر عزیز بارم بردمش کمپ ۳ ماه پاک بود باز رفت کشید ..بچه ندارم ...وضعیت مالی بابام خوب نیست وبی حمایتم میکنن اگه برم ...شوهرم ظاهر خوبی داره و تقریبا پولداره ..تو فامیل فک میکنن من بهترین شوهر دنیارو کردم .. ۲۹ سالمه نمیدونم چیکار کنم دگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرار کن. اگه می خوای یه روز صبح خانواده ات سر بریده ات رو پیدا نکنن. اگه می خوای هزارجور مرض و ایدز و هپاتیت و سل و .............. بیماریهای عفونی نگیری . اگه می خوای هر روز نابود نشی. فرار کن

اگ جونت واسه ات مهمه و دوس نداره با توهماش ب دستش کشته شی برو همون خونه بابات

ولی اگ میدونی میتونی با پولدار شیشه ای زندگی کنی بمون تا ببینی چی میشه

سلام صبح بخیر

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اول ک فعلن بچه دار نشو

دوم اینکه اگر اخلاقش باهات خوبه و خسیس اینا نیست و خوب خرج میکنه برات ، حتمن برو مشاوره ک مشکل اعتیادش حل بشه ،

یک سری کلاس هست اسمش NA همچین چیزی

تامدتها بعد ترک کلاس هفتکی دارن، خیلی خوب میشه اخلاقشون، احساساتشون

شیشه خیلی خطرناکه،

اگر دیدی ترک نکرد، جداشو

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم من ده سال صبر کردم درست نشد جدا شدیم الان پاک شده ولی افسردگی داره بخاطر مصرفی که داشته ایشونم خیلی پولدار بود.یه روز توهم زد اگه نرفته بودم تو اتاق با چاقو منو زده بود.بهش زمان بده برای پاک شدن برو خونه پدرت اگه سالم شدچند ماه پاک موند کلاس های na شرکت کرد بهت ثابت شد سالمه باهاش ادامه بده.همسرت باید خودش بخواد وگرنه تو هزار بارم ترک بدی باز فایده نداره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

وای شیشه ای ها همش توهم میزنن،کلا تو هپروتن

یه وقت بلایی سرت نیاره

یه کاری کن خونه ای چیزی به نامت کنه بعد جدا شو

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

[QUOTE=403872501]عزیزم فرار کن. اگه می خوای یه روز صبح خانواده ات سر بریده ات رو پیدا نکنن. اگه می خوای هزارجور مرض و تزریقی که نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم من ده سال صبر کردم درست نشد جدا شدیم الان پاک شده ولی افسردگی داره بخاطر مصرفی که داشته ایشونم ...

جالب اینجاس حتما ادم باید جدا بشه تا این اشغالا بفهمن باید ترک کنن