ملیکا__۸۰ مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 عنوان این ادم واقعا چ قصدی داره❔بیاید اسکرین📸 | مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 159 پست همش میگه شرایط ازدواج ندارم صبرکنمنم الان سنم کم نیستخاستگار هم دارمدیشب بهش گفتم اینارو گفتمیخواد ؟ نمیخواد؟ تو اب نمکم؟ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂 1404/09/22 | 09:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 نه ب حرف کاربرای اینجاگوش نده میگن هنوز زوده فلانعزیزم برا ماهایی ک تو شهرامون دختر زیر ۲۰ ازدواج می ... اره دقیقاتا الانم اشتباه کردم خاستگارلمو رد کردم.. دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 دلت برای هیچ پسری نسوزه حتی زیر یه سقفنمیگم دشمن همسرت باش ولی همیشه هوشیار باش مردا لیاقت دلسوزی ندارن :))یادشون میره از خود گذشتگی هاتو دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 من نامزدم تازه عاشقم نبود ولی وقتی گفتم خواستگار دارم ۲۴ سالش بود هرطور شد اومد جلو اگه ی پسر حتی یه ... دقیقااااا👌🏻حرف منم همینه دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
mahi2084 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 12850 دقیقااااا👌🏻حرف منم همینه امشب بهش بگومحمد من خواستگار دارم موقعیتش خوبه خانوادمم اصرار دارن که بزارم بیاداگه من و میخوای یه قدم بردار بیا جلوو اگه نمیخوای بخاطر خدا من و تو اب نمک نزار من موقعیتای خوبم الانه بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙
roza1384 عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2946 ارهتوضیحی نمیده😑😐رفتارش بلاتکلیفیش شبیه بچه هاست واقعاالان میگه سنم کمه شرایطش ندارمولی من پسر ۲۷ ... نمیدونم بنظرم تو همین یکی دو روزه تکلیفتو مشخص کن ( ی بار گفتی گفته من چطور به مامانم بگم تو چادری نیستی طرف از اون ورم حتی درمیون نزاشته)
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 امشب بهش بگومحمد من خواستگار دارم موقعیتش خوبه خانوادمم اصرار دارن که بزارم بیاداگه من و میخوای یه ق ... اینم خیلی خوب بودبهش میگم ایناروهرچند توقع داره ردش کنم چندبار گفتم گفته به خانوادت بگو قصد ازدواج نداری😐😑 ن خودش اقدامی میکنه ن میزاره من با خاستگارام ادامه بدم دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
mahi2084 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 12850 اینم خیلی خوب بودبهش میگم ایناروهرچند توقع داره ردش کنم چندبار گفتم گفته به خانوادت بگو قصد ازدواج ن ... عزیزم ب حرفش گوش نده بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 نمیدونم بنظرم تو همین یکی دو روزه تکلیفتو مشخص کن ( ی بار گفتی گفته من چطور به مامانم بگم تو چادری ن ... اره ب خواهرش فقط گفته بوداز مامانش میترسه فکرکنم😑 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 عزیزم ب حرفش گوش نده اره دیگه نمیخوام به حرفاش گوش بدم اصلا دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
roza1384 عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2946 اره ب خواهرش فقط گفته بوداز مامانش میترسه فکرکنم😑 کلا نمیدونم ادم اکر داره صبر میکنه واسه ی کیس خوب باشه حتی گفت میام خاستگاریم بهش فکر کن نزاره دوست داشتن اتقدر تحت تاثیر بزارتت
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 کلا نمیدونم ادم اکر داره صبر میکنه واسه ی کیس خوب باشه حتی گفت میام خاستگاریم بهش فکر کن نزاره دوست ... اره واقعااون دفعه هم بهش گفتم تو اخرم ب سلیقه مامانت زن میگیریفقط فکرنکنی دختر افتاب مهتاب ندیده گیرت میادادوست دختر یکی دیگه بوده😂 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 هنوز باورت نشده نمیخوادتداری خودتو گول میزنییه مررررد وقتی یه دختری رو بخواد قبل محرم شدن این حرفارو ... اصلا نه دوسم داره ن وابستگیهصرفا فقط برا وقت گذونیما بیرون نمیریم باهم ولی خب پیام میدیم زنگ میزنیمفقط سرگریم واسش.. دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
bharb عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 757 خب باید ب اینم فکرکنم وقتی همه کمتر ۲۰ ازدواج کننمن بزارم ۳۰ ازدواج کنم موقعیتام همه از دست میرهدیگه ... موقعیت خوب پیش آمد ازدواج کن ب حرف کسی گوش نده هیچ زود نیست انشالله بخت خوب قسمتت شه
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 25572 دقیقاااتازه شبا ادم احساسی میشهصبح ک بیدار شده فکرکنم پشیمون شده همین دوست داشتن نصف نیمه هم گفته نمیدونمم اره ممکنه حرفاش ی جوریه آخه ینی چی دعا کن ک از ته دل باشع آدم یکی دوس داره از ته دله دیگه کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35141 نمیدونمم اره ممکنه حرفاش ی جوریه آخه ینی چی دعا کن ک از ته دل باشع آدم یکی دوس داره از ته دله دیگه اول گفت دوستت دارم بعد پشیمون شد😂💔 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂