بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دروغ چرا قبلا بودم ولی الا اصلا حتی به این که به این موضوع فکر می کردم برام خنده دار ترجیحم اینه سوم ...
عزیزم چه خوب که زود بچه دار شدین من همسن و سال شمام ولی بچه هام خیلی کوچیک هستن..دعا کن بچه های منم سالم باشن و یه روزی به این فکرام بخندم..خدا حفظشون کنه
شیر به شیر اشتباهه این بین قدیم ها رواج پیدا کرده تا الان تو این کشور کسی به فکر مادر نیست جمعیت زیاد بشه میگن تک فرزندی خوبه کم بشه چند فرزندی فلان بهمان یه مقاله خارجی خواندم نوشته بهترین فاصله سنی ۵تا۶سال آخه تازه بدن مادر بعد پنج سال مثل اول میشه همه هورمون ها اینا میزان میشه و بچه اولی به جای حسادت حامی دومی میشه
جنسیتشون چیه؟واقعا دوتا بچه خوبه یکی کمه . سه تا زیاده
دوتاشون پسرن...اتفاقا خیلی دوست داریم یکی دیگه هم داشته باشیم..بخصوص اگر دختر باشه..ولی دیگه شرایط اجازه نمیده سومی رو بیاریم.هم مالی هم سنی.هم حوصله.هم سلامتی خودم..دیگه نمیشه سومی رو بیاریم..وگرنه دلمغنچ میره واسه یه دختر کوچولو
دوران بلوغ برای دخترها چه طوری هست؟اذیت میشه مادر؟
دختر داشتن خیلی سخت درکل بچه داشتن سخته من همیشه میگم راحت ترین دوره دوران کودکی ، پابه پاشون باید بزرگ بشی بتونی ارتباط بگیری درکنار مادر بودن اول یه دوست باشی این خیلی مهم