2777
2789
عنوان

زندگی سردوتلت شد

382 بازدید | 50 پست

چقدر زندگیمون سرد شده کل مکالمه ما شاید نیم ساعت نشه ازسرکارمیاد غذا خواب همین همش خسته اس تایم کارش زیاد کلا دلم ب حال این زندگی میسوزه چ ب سرش اومدنمیگم قبلا گل وبلبل بود ولی حداقل ی ذره محبت بوداین اقا اصلا حتی محبت نمیکنه اصلا هرچقدرادم خسته وله هم ک باشه کسیو دوس داشته باشه ی بغل ی بوس ساده ...اون همیناروهم ازمن دریغ میکنه قشنگ احساس روتواوج جوونی تووجودم کشت دلم شوروشوق میخاد دلم میخادپایه باشه انرژی داشته باشه همش بی احساس خسته انگارافسرده هی روزگار...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون مردای هولی ک دارن درخواست دوستی میدن احمقا قبلا هم درباره شما صحبت کردم شماهاروخدا زده وگرن توخیابون پر زن ودختراونقدر زشت وبی شخصیت هستین ک تونی نی سایت دنبال دوست هستین والا من باتمام این مشکلات ی ناخن ازشوهرم ک میخادبندازه دورهم ب شماوامثال شمانمیدم هولللللا

بار روانی زندگی روی مردا زیادهما هم که هی توقعی

ببین چرافکرمیکنی ما بارروانی رومون نیست فک کن صب تاشب توخونه تنها بابچه اگه ی محبت هم نبینی خودیونه میشه ادم افسرده میشه

ببین چرافکرمیکنی ما بارروانی رومون نیست فک کن صب تاشب توخونه تنها بابچه اگه ی محبت هم نبینی خودیونه ...

می فهممت چون همین انتظارای تو رو منم دارم

اما پول درآوردن خیلی سخت تره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ببین چرافکرمیکنی ما بارروانی رومون نیست فک کن صب تاشب توخونه تنها بابچه اگه ی محبت هم نبینی خودیونه ...

شاید از لحاظ مالی مشکل داره یکم بیشتر محبت کن بهش بزار جذب بشه بیخودی بحث کردن خودش سردی میاره

سلامتی و خوشبختی دخترم

آگاهی و تغییر سبک زندگی. هدونیزمت را باید فعال کنی. دلبستگی ایمن با همسرت ایجاد کنی. دست از هر گونه سرزنش به خودت و ایشان برداری و پذیرش کنی در هر شرایطی که قرار می گیری.