2777
2789

یاد زندگیشون کاراشون افتادم کلا از ژنتیکشون بدم میاد خیلی اعتماد بنفسم پایین میاد وقتی یادم میفته ژن اونها تو من هم هست حالم از نحوه زندگیشون رفتارشون بهم میخوره

آخرشم که نامردی کردن در حقمون و ارث بابامو بالا کشیدن

کاش ژن اونا در من وجود نداشت چیکار کنم این حس تخمی از بین بره حتی رنگ پوستم چون ازونا ارث گرفتم وقتی دستامو میبینم اعصابم خورد میشه

حس میکنم نحسیشون در زندگی من هم اثر گذاشته و یجورایی زندگیم شبیه زندگی تخمی اوناست چیکار کنم اعصابم بهم ریخته

منم بخاطر زشتی صورتم و لاغریم متنفرم از ژن پدریم

ولی دیگه چیکارکنم،چاره چیه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بحث زشتی و ظاهر نیست قضیه رو نفهمیدی

فقط ظاهر قضیه ژنتیکیه

بقیش اکتسابیه ، ینی رفتار و فکر و عقل و ..... به خودت بستگی داره

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مگه چطوری زندگی میکنن چطور آدم هایی هستن

منزوی بی عاطفه

لباسای کهنه ژولیده خونشون کهنه و روستایی مدل اونم تو شهر حساب کن یعنی گاز ندارن با نفت بخاری استفاده میکنن وسایل روز مثل تلویزیون گوشی استفاده نمیکنن اصلا خیلی عجیب غریب

بوی عرق میدن خسیسن

تازشم پولدار هستن خیلی بدم میاد ازینکه اینا فامیل ما هستن

بخدا میخام اما بلد نیستم یعنی اصلا راهی نیست که بشه رفت سنم هم رفته بالا دیگه نمیشه

مدرک زبان b2 آلمانی بگیر اون وقت مردا التماست میکنن خرجتم میدن که زنشون بشی بتونن باهات بیان آلمان

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《