2777
2789
عنوان

بچه ها راز این خرمالوها چیه

229 بازدید | 18 پست

چرا امسال اینجوری شده من که با پوست نخوردم دو تا خرمالو خوردم معدم ورم کرده نفخ زیاد دارم دلدرد وحشتناک گرفتم شکمم انگار بچه هفت ماهه باردارم اینقدر ورم کرده یه سرچ زدم دیدم چند نفر دیگه هم اینجوری شدن ولی من که با پوست نخوردم دارم میمیرم از دلدرد وحشتناک

فکر کنم فقط به من می سازه که هر سری یه سبد کامل یکجا با پوست میخورم ازبس دوست دارم

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خرمالو بدم میاد آخرین باری که خوردم یادم نیست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
فکر کنم فقط به من می سازه که هر سری یه سبد کامل یکجا با پوست میخورم ازبس دوست دارم

بحث ساختن نیست امسال اصلا نمیدونم چی شده که اینطوری دلدرد میکنه وگرنه من پارسال یکسره میخوردم اصلا اینجوری نمیشدم

چه جوری با پوست میخورین،خورده نمیشه پوستش که

عزیزم من مگه گفتم با پوست میخورم؟ (سرچ زدم نوشته با پوست خوردنش دلدرد میکنه درصورتی که من هیچ وقت با پوست نخوردم)

خطرناکه برو دکتر ممکنه روده هاتو مسدود کرده باشه بخاطر همون ورم کردی هرچه زودتر دست بجنبون

اصلا نمیتونم تکون بخورم اول فکر کردم یه دلدرد ساده ای وای نبات خوردم ولی الان شکمم وحشتناک ورم کرده نمیتونم پاشم متاسفانه تا صبح بشه ببینم خوب میشم

عزیزم من مگه گفتم با پوست میخورم؟ (سرچ زدم نوشته با پوست خوردنش دلدرد میکنه درصورتی که من هیچ وقت با ...

آره شمارو منظورم نبود اونایی که با پوست میخورن و گفتم

منم فیلمشو دیدم معلوم نیست چیه گفتن فعلا نخورین خرمالو

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️