2777
2789
عنوان

بیاین ادامه ی بازی پانتومیم با اموجی 🤧👻😸🧟

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 683 پست
دست رودلم نذارررررررر

که خونه😂🩸

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⛰️⛰️❌🙎🙎✅

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اینو بگیننننضرب المثل نیستا اصطلاحهدوتاناولی:👄💨🍼دومی:😂🌍😂

دومی میشه از بس به دنیا خندیدم دنیا بهم خندید؟

اولیم ممکنه اصطلاح حرف مفت زدن باشه؟

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

دومی میشه از بس به دنیا خندیدم دنیا بهم خندید؟اولیم ممکنه اصطلاح حرف مفت زدن باشه؟

نه فک کنم اولی میشه دهنت هنوز بوی شیر میده

حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)