eliiiii75 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 2213 عنوان از یه پیجی خرید کردم الان دیکه جوابمو نمیده 67 بازدید | 8 پست لوکیشن زده کیش پاساژ مروارید طبقه همکف۲۵ روزم از ثبت سفارشم میگذرهسین میزنه جواب نمیده . گفتم حداقل بگو صبر کن میفرستم . هیچییی نمیگه . سایت نداشت ولی دیدم احساس کردم پیجش معتبره . اشتباه کردم . الان چیکار کنم . 1404/09/22 | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرررری_جون عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 4120 هیچی کمی منتظر بمون یکی دو روز شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
sسلطانs عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 3507 واه کی همچین کاری میکنهایقه پیام میدن حواستون باشه کلاهبرداری زیادشدههشکاری نمیشه کرد دگه صبرفایده نداره فقط اگه مبلغ بالاس یااشنا توفتا داشته باشی میتونه۳سوت پیداش کنه
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 16159 منم ازیکی خریدکردمفکرکنم بعدیک ماه نیم ارسال کرد بستموگاهی سین میکرد چیزی نمیگفگاهی میگف میفرستم ولی جوری ن ک باورم شهیا یکی دیگ هم بعد ۲۰روز ارسال کرد
aseman_blue عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 4538 برید فتا شکایت کنید .. منم یه پیجی جواب نمیداد اخر گفتم با همین وضع بارداریم فردا میرم شکایت میکنم اگر بیعانه رو پس ندی .. دیدم پیامکو بالاخره جواب داد و بهونه اورد چرخم خراب بوده و پیامت نیومده و .. بعدش واریز کرد
aseman_blue عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 4538 برید فتا شکایت کنید .. منم یه پیجی جواب نمیداد اخر گفتم با همین وضع بارداریم فردا میرم شکایت میکنم ا ... الکی هم گفت ک سفارشت خیلی قشنگ شده بود :/ اره جون خودت اگر سفارش من اماده بود عکسشو میدادی یا بیعانه رو پس نمیدادی چون پارچه و .. رو مصرف کردی