سلام پسرم 26 سالمه و دو سال شاغلم . متاسفانه پدر مادری دارم که هیچ وقت درکم نکردن و همیشه سرکوفت دیگران رو زدن به من . تازه ترین حرفشونم اینه که خودت مقصری که خونه و ماشین نداری و خودت بی عرضه هستی . کدوم پسر تو سن من با کار کردن تونسته خونه ماشین بخره؟ واقعا چرا من باید اینجوری زجر کلامی بکشم از سمت پدر مادرم . با وجود اینکه از 17 سالگی یه قرون ازشون پول نگرفتم و همیشه خرجم دراوردم . اطرام میبینم فامیل و دوستام وقتی رسیدن سن دانشگاه یا کار پدرشون براشون یه ماشینی خریده یا ی سرمایه ای داده بهشون . من پول نخواستم ولی چجوری تو این سن با این وضعیت مملکت خونه ماشین بخرم؟ من با همچین خانواده ای چیکار کنم؟ دو شب خوابم نمیبره از غصه و حس خودکشی دارم . مملکت که اینجوری اینم از پدر مادر که منو مقصر میکنن . حاالم از خودم بهم میخوره و دعا کنید وجود نحس من از این دنیا پاک شه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا خدا نکنه روانی زندگیت رو بکن هممون بدبختیم یه عده بدبخت دور هم از خدا میخوام به زندگی هممون نگاه کنه به دل آشفته همه مردم و شرمندگی این همه پدر شرمندگی این همه جوون و امیدوارم خدا دست تو هم تو این همه سراشیبی زندگی بگیره
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید