2777
2789
عنوان

این بود جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست

هرکسی یه جوره ولی خود من به شخصه معتقدم پسر باید خودش کار کنه این چیز ها بخره و پرایدی که به پسر با پول خودش میخره ارزشش خیلی بیشتر از اون بوگاتی هست که بابای پسره براش خریده، غصه نخور حالا شرایط زندگی همه ی آدم ها که یکسان نیست ، انشالله درست میشه.. چند صباح دیگه هم حالا اگه مجردی دختری که بخواد چشمش به اینا نیست من خودم عاشق یکی شدم اس و پاس تر از خودم .. کلی ازش سرتر بودم.. ولی خوب اون نخواست در کل این رو بهتر گفتم که بگم به خودت تکیه کن نگران هیچ چیزم نباش.. تو تلاش کن انشالله میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم کاش تموم شه این زندگی

لطفا نگو اینو

خودتو دوست داشته باش

به خودت مدیون باش یه زندگی خوب

یکم دیگه زحمت بکش درست میشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
هممون شبیه هم هستیم ۹۰ درصد جوونای ایران وضعشون همینه عده اندکی بابا پولدارن و همه چیز براشون مهیاست ...

میدونم بخدا وضعیت دارم میبینم ولی حداقل اینه تو این شرایط پدر مادر بیان بگن پسرم میدونیم شرایط سخته و چقدر تو با غیرتی داری کار میکنی . سیگاری نیستی الوات نیستی دختر باز نیستی . بخدا تو عمرم دنبال هیچ خلافی نرفتم نه خانم بازی کردم و... حداقل بیان کلامی حمایت کنن نه اینگه بگن به ما ربطی نداره مگه من یتیمم اینو میگن میدونی ؟ این خیلی بد

لطفا نگو اینوخودتو دوست داشته باشبه خودت مدیون باش یه زندگی خوبیکم دیگه زحمت بکش درست میشه

میدونم بخدا وضعیت دارم میبینم ولی حداقل اینه تو این شرایط پدر مادر بیان بگن پسرم میدونیم شرایط سخته و چقدر تو با غیرتی داری کار میکنی . سیگاری نیستی الوات نیستی دختر باز نیستی . بخدا تو عمرم دنبال هیچ خلافی نرفتم نه خانم بازی کردم و... حداقل بیان کلامی حمایت کنن نه اینگه بگن به ما ربطی نداره مگه من یتیمم اینو میگن میدونی ؟ این خیلی بد

میدونم بخدا وضعیت دارم میبینم ولی حداقل اینه تو این شرایط پدر مادر بیان بگن پسرم میدونیم شرایط سخته ...

میدونم حق داری

کاش نمیگفتن

حالا م گفتن تو ببخش بخاطر خودت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست