سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من چندماهه عقد کردم و مادرشوهرم زن عموم هست تو خونه خودمون کلی کار میکنم و کمک میکنم مربی باشگاه هستم و روزی ۵ساعت تو باشگاه کار میکنم از کمر درد نمیتونم راه برم امروز بعداز انجام کلی کار مادرشوارم زنگ زده ای کاش جواب نمیدادم میگه بیا خونمون کارت دارم منم رفتم بعدش میگه بیا کمک کن خونه رو تمیز کنیم کارها رو انجام بدیم امروز تا غروب منو نگه داشت تا کمکش کنم تا کارهاشو انجام بدم خونه به اون بزرگی رو من تمیزکردم کلی کار داشت همه رو کمک کردم براش انجام دادم بخدا از کمر درد الان خوابم نمیبره و دارم گریه میکنم بخدا جوون برام نمونده خیلی امروز اذیت شدم از بش کارهاش زیاد بود بخدا انگار نوکرشونم هرکاری داره زود به من زنگ میزنه که بیا چیکار کنم خیلی درد دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺