2777
2789

میشه عکس بزاری ماکه بی بی چک منفی خیلی دیدیم ...حداقل بی بی مثبت شما خوشحالمون کنه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
میشه عکس بزاری ماکه بی بی چک منفی خیلی دیدیم ...حداقل بی بی مثبت شما خوشحالمون کنه

الان ندارمش عکس گرفتم که تاپیک بزنم معلوم نبود پاک کردم یعنی میگی مثبت😯

خودشناسی DNA plus

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره گلم امکانش هس بستگی به تاریخ لقاح داره ایشالا که بارداری 💕بزار تاریخ. پری هم شد ی بار دیگه بی بی چک بزار ایشالا مثبت شد برو آز بتا بده برو دکتر با جواب آزمایشت

میدونم تاپیکت مال یکسال پیشه اکه میشه جوابمو بده درد پریودیت چند روز قبل موعدت اومد من الان چهار روز مونده به پری درد دارم شیش ثانیه میگیره تا شیش بشماری قطع میشه ولی دردش خیلی زیادع من میگم پری داره میاد ولی میگند پریودی دائم دردی نه بگیره ول کنه

میدونم تاپیکت مال یکسال پیشه اکه میشه جوابمو بده درد پریودیت چند روز قبل موعدت اومد من الان چهار روز ...

واسه دو سال پیش یادم نیست 🙄 ولی وایسا موعدت بگذره بعد بی بی بزن چون علایم واسه هر کی یجوره

خودشناسی DNA plus

سلام گلم خوبی هستین تو سایت؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍