2777
2789
عنوان

این چه کاری بود من کردم 😭

171 بازدید | 10 پست

خدا ایشالا از آدم دورو و اشغال نگذره

خالم میشینه صبح تا شب غیبت شوهرشو میکنه میگه بدم میاد ازش و... بعد تمام حرفامونو تقی به توقی میخوره بهش خبر میده این خاله زنکم عشق فضولی و خبرچینیه همه جارو پر میکنه

بابام رفته بیرون پلیس راه ماشینشو نگه داشته بعد با پلیسا درگیر شده اوناهم انداختنش بازداشتگاه از یطرفم خورده به تعطیلات از دیشبه اونجاست تا فردا تکلیف مشخص بشه

من حالم بد بود خالم پیام داد از واتساپ منم بهش همه چیو گفتم و تاکید کردم کسی نفهمه

حالا الان متوجه شدم به شوهرش گفته و ... صددردصد شوهرشم الان به همه گفته

بهش اس دادم هبچکس نفهمه هااا خودشو زد به یک راه دیگه اشغال عوضی عذاب وجدان دارم خاک تو سرم بریزم برای چی آبروی بابامو بردم بابام خیلی عذابمون داده ولی دیگه نباید ما ابروشو ببریم که از خدا میترسم😭

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

خوب معلومه که میگه... به نظرت شوهرش بهش نزدیک تره یا شوهر خواهرش😐🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

دیگه تقصیر خودتو گردن خاله ات ننداز تو که میدونی دور از جون سگ گاز میگیره مریضی میری نازش میدی؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ببخشیدا ولی مقصر اصلی خودتون هستین وقتی میدونی نمیتونه راز نگه داره نگو

عزیزم این از شوهرش بد میگه نفرینش میکنه من چبدونم میخواد برای شوهرش درددل کنه راز مارو بگن آدم دیگه به نزدیک ترین ادمشم نباید اعتماد کنه

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

عزیزم تو که میدونی میره میگه چرا گفتی

نمیدونسم میگه که فککردم ادمه

خب دوست عزیز وقتی شما خاله تون رو میشناسید که نخود زیر زبونش خیس نمیخوره و شوهرش هم دهن گشاده و نقش bbc فامیل رو داره خب نباید چنین موضوع مهمی رو میگفتید بهش...در واقع مقصر خودتونید دیگه!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

باباتون یا هر عضوی از خانوادتون باهاش دشمن هم باشین هیچوقت نباید حرف خونتونو یا اعضای خانوادتون رو به کسی بگین حتی فامیل این کارتون اشتباهه والا من فامیل هامو از همه جا بلاک کردم اصن مجازی باهاشون در ارتباط نیستم سالی یبار میرم خونشون در حد سلام خدافز نه چیزی از زندگیم بهشون میگم نه چیزی از زندگیشون ازشون میپرسم پیشناهاد میکنم شماهم همین کارو بکنین

اصلاً دختر خوب آدم حرف خونه و خانواده اش رو (منظورم خانواده درجه یک هست ) رو نباید به فامیل و دوست و آشنا و غریبه و غیره و ذلک بگه...این که گذشت ولی از حالا به بعد تجربه بشه براتون که حرف خونه تون رو هیچ جا و به هیچ کس نگیر علی الخصوص وقتی وارد زندگی مشترک شدید این تجربه رو آویزه گوشتون کنید به عنوان یک قانون طلایی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم این از شوهرش بد میگه نفرینش میکنه من چبدونم میخواد برای شوهرش درددل کنه راز مارو بگن آدم دیگه ...

خب دیگه عیبی نداره خودتو اذیت نکن از این به بعد شناختیش و چیزی نگو بابا هم که کار بدی نکردن راحت باش درکل