2777
2789
عنوان

رفتیم شهربازی سرپوشیده

240 بازدید | 18 پست

خیلی خلوت بود.شوهرم میگه به خاطراوضاع اقتصادی خرابه.ولی ماخودمونم پولدارنبستیم ولی میریم که بچه هانپوسه دلشون توخونه.جای دیگه صرفه جویی میکنیم .به نظرتون به خاطرپولشه که نمیان مردم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بیماری زیاد شده اصولا نمیان شهربازی سر پوشیده .به خاطر اوضاع اقتصادی هم هست

آره احتمالا آنفولانزاهم دلیلشه من میگم مریضی جسمی بچه یک احتماله ولی نبری بیرون مریضی روحیش حتمی میشه بنابراین میبرم توکروناهم میرفتیم

سرما.آنفولانزا.مدرسه فردا.گردش جاهای دیگه.مهمونی.کم شدن جمعیت بچه ها و....

اره خب اینا هم میتونه مزید بر علت باشه

ولی اکثریت مشکل اقتصادی دارن

خیلی تفریحات کم شده

بک دلیلش میتونه این باشه یک دلیلش هم اینکه شهر بازی های ایران وسایل قدیمی دارن و بعضی هاشون خطر آفری ...

شهربازی اصلی شهرماکه اغلب تعطیله فکرکنم ازبس مردم نمیرن نمیصرفه براشون بازش کنن.چراواقعا پس ملت کجامیبرن بچه هاشونوبگردونن پارک که تکراریه

اره خب اینا هم میتونه مزید بر علت باشه ولی اکثریت مشکل اقتصادی دارنخیلی تفریحات کم شده

آخه این شهربازی بالاشهربود اوناکه دیگه اینقدرپول براشون پول نیست.ولی اهل بچه دارشدن نیستن اغلب

من بخاطر آنفولانزا نمیبرممدرسه هارم برای این مدیصی تعطیل کردن ک بچه ها بشینن خونه

بچه های من روزتعطیل توخونه باشن دیوونه میشن بایدحتما ببرم بیرون تخلیه شه انرژیشون

شهربازی اصلی شهرماکه اغلب تعطیله فکرکنم ازبس مردم نمیرن نمیصرفه براشون بازش کنن.چراواقعا پس ملت کجام ...

ایران مکان تفریحی زیاد نساختن متاسفانه .... ولی ما برا تفریح کاخ گلستان کاخ سعد آباد شهر کتاب اتاق فرار شهر بازی ارم باغ وحش و .میریم در بنر و درکه هم قشنگه خوبه برا تفریح

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨