2777
2789
عنوان

شوهرا شما هم مثل شوهر منن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 29 پست

واسه ارامشت دعامیکنم 

اگه واقعا نمیتونی جدابشی سعی کن بازبون خوش به اصطلاح خرش کنی و راضیش کنی بری خونه مامانت 

ایشالا بچه تم ک بدنیا بیاد وضعت بهترمیشه و سرگرم میشی اونم اخلاقش بهترمیشه

عزیزم تاپیکتو خوندم .خیلی ناراحت شدم.به خدا همه مردا همینن.منم راه دور ازدواج کردم.تازه عشقم بود.هشت سال با مادرش اینا همسایه بودیم خیلی اذیت کردن.اگه میتونی مستقل شو.نود درصد مشکلات حل میشه.از خونواده شوهرت جدا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ششوهر من تک پسره بعد 4 تا دختر خیلی بد بار اومده بیشتر از پدرش میترسه مثلا باباش خانه گمانه یعنی حساساه میگه تا وقتی طبقه پایین تو خونه منین زنت حق نداره تنهایی جای بره شوهرمم ازش حساب میبره زندگمون جهنم کرده پدرش برامون وقتی نیستن ی مدت دورن شوهرم خوبه میذاره مثلا ارایشگاه برم یا خونه پدرم ولی این پدرشوهر ب ظاهر مومن من شده باعث زندگی من . امیدم اینه که بچه ب دنیا بیاد بهونه جور کنم کلا از این خونه بریم یا برم شهر دیگهع

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
اگه امکانش هست سقط کن بچه رو  و از این آقا جدا شو  بنظر من سقط جنین با توجه به شرایط این ...

سقط جنین گناهش 100 برابر بدتره که

مشکل من خونوادشن شوهرم از پدرش میترسه 

میخوام بهونه جور کنم از این خونه برم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بخدا داری اشتباه میری راهتو برگرد این زندگی به درد تو نمی خوره خودتو نجات برده بخدا فردا مریض میشی محلتم نمیزاره میره دنبال عشق و حال خودش یه کم به فکر خودت باش مگه آدم قرار چند بار زندگی کنی

عزیزم تاپیکتو خوندم .خیلی ناراحت شدم.به خدا همه مردا همینن.منم راه دور ازدواج کردم.تازه عشقم بود.هشت ...

فرین مشکل من دخالت بیجا پدر و مادرش هستن شوهرم از اونا میترسه 

تازه بدتر من قبلا شریک بودم تو یه خونه باهاشون غذا شریک زندگیم جهنم شد 

دوماه قهر کردم خونه جدا شد اون موقع شوهرم کار رسمس نداشت که بتونه خونه رهن کنه نظر من اینه بچه دنیا بیاد بگم اینجا کوچیکه و بریم از همسایگیشون

فرین مشکل من دخالت بیجا پدر و مادرش هستن شوهرم از اونا میترسه  تازه بدتر من قبلا شریک بودم تو ...

عزیزم ان شالله همینکارو کن.باور کن همه مشکلات از گور دحالت های پدر مادراشونه.من الان دوساله جداشدم خیلی زندگیم نرمال شده

عزیزم ان شالله همینکارو کن.باور کن همه مشکلات از گور دحالت های پدر مادراشونه.من الان دوساله جداشدم خ ...

اره منم به همین امید یصبر کردم باور کن یه مدت خونه نیستن شوهرم منو بیرون میبره خرید اینا ولی خونه باشن مثلا بیرون بریم میگه ماردم نایلون خرید دستت ببینه ناراحت میشه

اره منم به همین امید یصبر کردم باور کن یه مدت خونه نیستن شوهرم منو بیرون میبره خرید اینا ولی خونه با ...

زندگیت مثل خودمه.منم هشت شوهرم همین مدلی بود.ان شالله درست میشه.فقط صبر کردم وخونه خریدیم.تا میتونی به شوهرت احترام بزار .نزار خانوادش حرمتهای بین خودت وشوهرتو ازبین ببرن.