2777
2789
عنوان

من طلاق میخوام شوهرم طلاق نمیده

411 بازدید | 12 پست

من بخاطر خیانتش قهر کردم هفت ماهه یبار یه پیام نداد پیگیرم نشد فقط پشت سرم حرف زد میدونم اگه مهریه بگیرم دیگه هیچوقت طلاقم نمیده هی پشت سرم میگه طلاقش نمیدم بمونه خونه باباش موهاش سفید شه .منتظرم زنگ بزنه بگه توافقی جداشیم اصلا پیگیرم نیست کل مهریمم که میخواد بده میره برا هزینه دادرسی کلا سی چهل تومن برا من میمونه.واسه سی چهل تومن بدبخت میشم ناشزه هم میشم.گفتم مهریه بزارم اجرا زنگ میزنه که توافق کنیم جداشیم ولی با اینکه مهریه هم براش سنگینه ولی زنگ نمیزنه

طلاق نمیده حتما افتادید به لج و لج بازی.اگر نه هیچ کسی دوست نداره عمرش رو مخصوصا تو سالهای جوونی هدر ...

خب توافق نمیکنه نمیدونم درد و مرضش چیه

بعد تو دادگاهم میاد برا مهریه بهم چرت و پرت میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غیابی جدا شدم.

راه داره.

اگه پیگیری کنید

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

من غیابی جدا شدم.راه داره.اگه پیگیری کنید

غیابی وقتی میشه ک نیاد دادگاه این دادگاهم میاد هرروزم ازم شکایت میکنه جدیدا هم برا گوشی ک پولشو خودم دادم شکایت کرده که ازش دزدیدم

شما چجوری با چه شکایتی جداشدی یکم راهنماییم کن

برا طلاق خلع پیگیر شدی؟

میگم دیگه، چون افتادید تو بازی و جنگ، دیگه توافق به این راحتی نمیشه، چند سال همو عذاب میدید تا تهش خ ...

خب شما توافق کردی .منم اگه پیگیر بود توافق میکردم ولی از خونه ک رفتم فرداش عدم تمکین زد برام بعدم گفت طلاقت نمیدم همونجور بشین خونه بابات

دردی که من چندسال کشیدم ،فقط بخاطر قانون مرد سالاری جامعه😔💔

یعنی امیدی هست این وضع درست بشه

مردها یاد گرفتن که مهریه میدم طلاق نمیدم تمکین میزنم زن میگیرم تو بمون موهات مثل دندونات سفید بشه

.

هیچ جورهم راضی به طلاق نمیشن