2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آزمایش حتما گلم منم این اشتباهو کردم‌آزمایش نرفتم‌از بی بی چک استفاده کردم منفی شد بیخیال شدم ولی بعداینکه به خونریزی افتادم فهمیدم که باردار بودم وداره سقط میشه

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍
برو آزمایش حتما گلم منم این اشتباهو کردم‌آزمایش نرفتم‌از بی بی چک استفاده کردم منفی شد بیخیال شدم ول ...

وای راس ميگی،  از صبح انقدر گریه کردم که نگو، حالم خیلی بده

گوشهای خدا پر از آرزوست و دستانش پر از معجزه
وای راس ميگی،  از صبح انقدر گریه کردم که نگو، حالم خیلی بده

ناراحت نباش هرچی توقسمتون باشه اون میشه ولی آزمایش خوبه میخوای مطمئن باشی یه آزمایش بده چن تا فولیکول داشتی چن بودن؟

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍
ناراحت نباش هرچی توقسمتون باشه اون میشه ولی آزمایش خوبه میخوای مطمئن باشی یه آزمایش بده چن تا فولیکو ...

دوتا سمت چپ، ۲۰ و ۲۱

يه دونه هم سمت راست ۱۸

گوشهای خدا پر از آرزوست و دستانش پر از معجزه
وای راس ميگی،  از صبح انقدر گریه کردم که نگو، حالم خیلی بده

نه هنوز زوده شاید لقاح دیر بوده برای شما، تا موعدت صبر کن.

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...