2777
2789
عنوان

افسردگی بیش از حد و گریه فراوون

179 بازدید | 32 پست

بچه ها تورو خدا کمکم کنین اصلا پول تراپی ندارم و جنون بهم دست داده قسمتون میدم کمکم کنین هیچکس دیگه دلداریم نمیده😔

ببینین من ۸ سال درگیر عشق یه طرفه بودم و هرکاری کردم به چشم پسره نیومدم و پسره منو به عنوان کسی نگه داشت که بتونه حسودی دختره رو زیاد کنه غیرتش زیاد کنه و غیرت دختره زیاد بشه اونم اینکه به دختره الکی میگفت این دختره (یعنی من) همش بهم پیام میده و فلان ولی من تحویلش نمیگیرم😔

مشکل اصلی اینجاست که دختره ۴ سال از من کوچیکتره و ۱۹ سالشه ولی من ۲۳ سالمه و شدیدا احساس پیری دارم دختره خیلی خوشگلتره و اندامش خیلی زیباست و پولدار هم هست دارم دق میکنم بشدت حسادت میکنم و همش میگم چون سنم انقد از اون بزرگتره نباید زندگی کنم و واقعا دارم دیوونه میشم تورو خدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حال بدت واسه خاطر پسرست یادختره

پسره رو دیگه دوسش ندارم .

میگم به دختره حسادت میکنم که ۴ سال از من کوچیکتره و هم زیباتره هم پولدار 🥲

خیلی سنم زیاد شده و واقعا از خودم متنفرم

الان دخترای بزرگتر از تو خیلی زیادنخب اونام بشینن بهت حسادت کنن ؟ ول کن عمرت رو هدر نده

واقعا نمیدونم این فکر چرا انقد عذابم میده نکنه واقعا دیوونه شدم😔

الان دخترای بزرگتر از تو خیلی زیادنخب اونام بشینن بهت حسادت کنن ؟ ول کن عمرت رو هدر نده

شما ام ۴۲ سالتونه ..

شما به سن پایینای موفق و خوشگل و پولدار حسادت نمیکنبن؟

میفهمم چقدر دلت شکسته ۸ سال دلبستگی یکطرفه خیلی سنگینه، مخصوصاً وقتی طرف مقابل ازت سوءاستفاده کرده تا حسادت یه نفر دیگه رو تحریک کنه. این عشق نبوده، بازی بوده

اون دختر شاید جوونتر، خوشگلتر یا پولدارتر باشه، ولی اینا دلیل نمیشن که تو خودتو کم بدونی. ۲۳ سالگی اول راهه، نه آخرش. حسادتت طبیعیه، ولی نذار بسوزوندت الان وقتشه که خودتو از این چرخه بیرون بکشی. حذفش کن، خاطراتشو پاک کن، و کمکم خودتو بساز تو لایق عشقی هستی که بهت احترام بذاره، نه تحقیرت کنه

آقا هستم 

واقعا..دیگه هیچ جور خوب نمیشم و همش یه جا میشینم هیچی ام نمیخورم انقد لاغر شدم که همه تعجب کردن

الهیییی چرا واسه یکی دیگه به خودت آسیب میزنی دختر

پاشو برو بیرون بچرخ واسه خودت عشق کن

آدم هر جوری هم باشه باز خوشگل تر و پولدار تر و خوش اندام تر ازش هست مهم اینه خودت با خودت حال کنی

خودت خودت رو دوست داشته باشی

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

الهیییی چرا واسه یکی دیگه به خودت آسیب میزنی دخترپاشو برو بیرون بچرخ واسه خودت عشق کنآدم هر جوری هم ...

به سنش بیشتر حسادت میکنم و پولش..

اگه منم اونجوری بودم قطعا اون پسر رو داشتم

شما ام ۴۲ سالتونه ..شما به سن پایینای موفق و خوشگل و پولدار حسادت نمیکنبن؟

نه

من اصلا حسادت نمیکنم به کسی در هیچ مورد چه مادی چه ظاهری

همیشه سعی کن بهترین ورژن خودت باشی

الان تو هر سنی هستی

ببین چی کارکنی هیکلن عالی تربشه همون رو انجام بده ورزش رژیم یا هرچی

بعد ببین چی کار کنی در روابطت عالی بشی مثلا زوی باکلاس حرف زدن کارکنی یا بیشتر کتاب بخونی یا...

توی مهارتهات ببین چی میخوای مثلا یکی زبان دوس داره یکی موسیقی و ...

توی هر حوزه ای همیشه سعی کن بهترین ورژن هودت بتشی تینجوری همه اینا جمع میشه و یه منِ عالی ازت میسازه

بیشتر اعتماد بنفست کمه احساس میکنم