2777
2789
عنوان

افسردگی بیش از حد و گریه فراوون

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولش که از خودش نیس از باباشه.. اگر شرایطتون مساوی بود باز یه چیزی.. بعدشم با این کارا خودتو از قیافه میندازی و لاغر میشی اونوقت واقعا دیگه هیچکس سمتت نمیاد🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

شاید یه پسر بهتر ازون توی سرنوشتته چرا کلید کردی به این پسره

میگم کاش سن منم کم بود خیلی احساس پیری دارم🥲

حالا تازه تو این سن میخوان از صفر برم سرکار و دانشگاه

پولش که از خودش نیس از باباشه.. اگر شرایطتون مساوی بود باز یه چیزی.. بعدشم با این کارا خودتو از قیاف ...

نه عزیزم همکار بودن باهم..

توی دندونپزشکی دستیار بودن و همین پسره بهش همه چیو یاد داد چون دختره کارآموز بوده و عاشق دختره میشه..

دختره علاوه بر دستیاری ، وسایل دندونپزشکی هم میفروخته🥲

حتی باهم رفتن آیفون ۱۶ پرو خریدن و انقد از این دختر تعریف کرد که شوکش هنوز بامنه..

پسره بهم گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو و حتی به دختره گفتم بچه پسره گفت بچه بچه نکنا .

یعنی انقد دوسش داره!!!

ولی من چون کهنه شدم، پشت سر من کلی بدی و دروغ میگه اونم بدون دلیل..

خیلی دلم شکست خیلی

نه عزیزم همکار بودن باهم..توی دندونپزشکی دستیار بودن و همین پسره بهش همه چیو یاد داد چون دختره کارآم ...

ناراحتی برا همچین ادمی یعنی ارزش واقعیتو نمیدونی که براش غصه میخوری.. اگر واقعا عاشقت بودبه نظرت همچین رفتارایی داشت؟ ادم هوس باز همیشه دنبال کیس بهتره.. اون دختره هم یه روزی به هوای یه ادم بهتر میزنه کنار.. تو هم رو زندگی خودت تمرکز کن که ادمی که لایقته جذب کنی ..تا وقتی درگیر اون باشی خودتو از رابطه های بهتر محروم میکنی

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ناراحتی برا همچین ادمی یعنی ارزش واقعیتو نمیدونی که براش غصه میخوری.. اگر واقعا عاشقت بودبه نظرت همچ ...

یعنی ایراد نداره که سنم ۴ سال از دختره بیشتره؟

هرگز دختره منو برتر نمیبینه اینجوری 🥲

یعنی ایراد نداره که سنم ۴ سال از دختره بیشتره؟هرگز دختره منو برتر نمیبینه اینجوری 🥲

چه ایرادی .. یه جوری میگی انگار تو دنیا همون یک پسر وجود داشته و شما دوتا دختر.. منم چندین سال از تو بزرگترم و مجرد باید بشینم عزا بگیرم که تو سنت کمتره؟

چه ایرادی .. یه جوری میگی انگار تو دنیا همون یک پسر وجود داشته و شما دوتا دختر.. منم چندین سال از تو ...

اره حق داری فکرم واقعا بیخوده مرسی عزیزم خیلی بهتر شدم با حرفاتون

اره حق داری فکرم واقعا بیخوده مرسی عزیزم خیلی بهتر شدم با حرفاتون

قربونت.. اره بابا بیخیالش.. عوضش بیشتر به خودت برس به زیباییت اهمیت بده که دیگرانم برات ارزش قائل بشن.. هر پسر بی لولی هم تو زندگیت راه نده که اینجوری ضربه نخوری