2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مثل خواهرتونم

184 بازدید | 8 پست

شوهرم ۳ ماه با خانواده ش قهر بود

یعنی همه چی عالی بود همه چی بحثای الکی اعصاب خوردی هیچی نداشتیم فقط بحثای زنوشوهری میکردیم سریع حل میشد

بعد اساس کشی داریم با شوهرم گفتم من دیگه اینجارو دوس ندارم از اینجا بریم و کاملا خودش قبول کرد

بعد دیدم دیروز نظرش عوض شد دیدم ۹ دقیقه با خواهرش حرف زد ۹ دقیقه با مامانش حرف زد یعنی خدا لعنتشون کنه نبودن بهترین زندگی رو داشتیم🥺🥺🥺🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه تو توی خونه میخای زندگی کنی ،میره با اونا مشورت میکنه؟ کرم از خود درخته...بگو من شریک زندگیتم هم ...

۳ ماه باهاشون قهر بود اصن همه چی میگم عالی بود همه چی

حتی باهم حرف زدیم برای جا به جایی گفت باشه از اینجا میریم دیروز بعد چند مدت ۹ دقیقه زنگ زد به خواهرش ۹ دقیقه به مامانش اصن نمیدونم چیشد یهو دگرگون شو گفت نه اولویت اینجاس

۳ ماه باهاشون قهر بود اصن همه چی میگم عالی بود همه چی حتی باهم حرف زدیم برای جا به جایی گفت باشه از ...

مثلاً برا چی؟اینجا چه خبره؟بگو توجیهم کن که چرا؟ مگه مرد نیستی که سر قولت نمیمونی؟ببین هر چیه زیر سر خودشه چون خودش زنگ زده اونا که نزدن