2777
2789

یه مادر ۵۰ ساله به سرطان کبد مبتلا هست و میگن به قسمتهای دیگه هم رسیده

دعا کنید براش معجزه بشه

از سختی هایی که کشیده بگم اشکتون در میاد

اینقدر خوبه که سی سال از مادرشوهر مراقبت کرد و مادرشوهرش لحظه مرگ فقط براش دعا میکرد

الان ۸ ماهه درگیره...

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اللهم اشف کل مریض

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، بهشون سلامتی و عافیت عطا کنه.

إن شاءالله هر چه زودتر حالشون خوب بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفاش بده به حق قران 🥀🥀🥀علائمی نداشت گلم ک زودتر بره دکتر ؟!

ممنونم از شما

دلدرد داشت دکترا ربطش دادن به سنگ صفرا عزیزم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
اللهم اشف کل مریضاز خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، بهشون سلامتی و عافیت عطا کنه. إن شاءالله هر چه ز ...

انشالله 🙏

ممنونم از شما عزیزم

😓😓😓😓😓😓بابای منم مریضه خدا همه مریضارو شفا بده الهبپی😓😓

خدا شفا به بهشون سختترین اتفاق دنیا بیماریه عزیزانه

حمد خوندم انشاللهخدای مهربون به حق این شب عزیز شفای کامل بهشون عنایت کنن منم درگیر بیماریم دوستان ا ...

ممنون عزیزم لطف کردید انشالله 🙏

انشالله به حق این روز عزیز هرچی زودتر خوب بشه به امیدخدا🙏⚘️⚘️

انشالله 🙏

ممنونم از شما