2777
2789
اگه از اول توافق کرده بودین که طلا بدین و جاش هم طلا بگیری قبول نکن بگو همون ۸ گرم یا معادل پول بده

والا اون موقه طلا ۲ ملیونو پنصد بود گفت دوسه ماهه پس میدم همینجوری گفت بعد الان ۳ ساله دیگه به ۵۰ هم راضی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنت اونایی رو باعث شدن از پول قرض دادن به پدر خودمون هم بترسیم و حساب و کتاب کنیم

بین پولو به غریبه بوی میتونی پس بگیری به خودی وعزیزت بدی نمیتونی این برام تجربه شد

والا اون موقه طلا ۲ ملیونو پنصد بود گفت دوسه ماهه پس میدم همینجوری گفت بعد الان ۳ ساله دیگه به ۵۰ هم ...

چه بی ملاحظه. ینی چی پول اون پوله،پول تو پول نیست.پنجاهو بگیر بگو بقیشم زود بده تا طلا نرفته بالاتر

چه بی ملاحظه. ینی چی پول اون پوله،پول تو پول نیست.پنجاهو بگیر بگو بقیشم زود بده تا طلا نرفته بالاتر

اخه چطور هر چقدر میخوام بگم نمیتونم اخه خودشم میدونه طلا گرونه اگه میخوای است میداد دیگه

😐 ازحقت دفاع کن

چطوری اخه خیلی نزدیکه بهم اون زمون ۴ گرم طلا دادم ۱۰ ملیون پول که برا ۱۰ ملیونم ۴ گرم طلا میدادن الان چی بگم اخه خودشم میدونه طلا خیلی گرونه دیگه

چطوری اخه خیلی نزدیکه بهم اون زمون ۴ گرم طلا دادم ۱۰ ملیون پول که برا ۱۰ ملیونم ۴ گرم طلا میدادن الا ...

بگو پول و طلای اونزمان ارزشش بیشتر بوده خب

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه