الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 عنوان مک بوک یا سرفیس 80 بازدید | 19 پست میخوام لپ تاپم عوض کنم یه چیز سبک تر بگیرم برای دانشگاه رشته م جوری نیست که لپ تاپ گیمینگ نیاز باشه نظرسنجی کدوم به نظرتون بهتره مک بوک سرفیس نتایج ثبت اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼 1404/09/20 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 جفتشو واسه کلاس میخوای ببری دانشگاه درسته🙃 وگرنه هیچکدومش واسه دانشگاه خوب نیست کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 جفتشو واسه کلاس میخوای ببری دانشگاه درسته🙃 وگرنه هیچکدومش واسه دانشگاه خوب نیست عه چرا اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 عه چرا یه دل یا ایسوس تاچ بگیر کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 عه چرا واسه دانشگاه ویندوز بهتره و اما سرفیس اصلا پیشنهاد نمیدم باهاش راحت نیستی واسه کار کردن کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 یه دل یا ایسوس تاچ بگیر ایسوس دارم لامصب ۴ کیلوئه کمرم درد میگیره بعد رشته م اصلا نرم افزار سنگین نمیخواد کلا به دردم نمیخوره اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 ایسوس دارم لامصب ۴ کیلوئه کمرم درد میگیره بعد رشته م اصلا نرم افزار سنگین نمیخواد کلا به دردم نمیخور ... ایسوس هست از مک و سرفیس سبک تره مدلا فرق داره خب کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 واسه دانشگاه ویندوز بهتره و اما سرفیس اصلا پیشنهاد نمیدم باهاش راحت نیستی واسه کار کردن سرفیس دیدمخوب بود هاابه نظرم چیز فوق العاده ایه اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 سرفیس دیدمخوب بود هاابه نظرم چیز فوق العاده ایه واسه دانشگاه باهاش راحت نیسی گول اینو نخور که کیبوردش ازش جدا میشه کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 ایسوس هست از مک و سرفیس سبک تره مدلا فرق داره خب پس باید بازم بگردم اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 پس باید بازم بگردم اره کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 واسه دانشگاه باهاش راحت نیسی گول اینو نخور که کیبوردش ازش جدا میشه مک بوک چی اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 مک بوک چی به مشکل میخوری،باید ویندوز باشی که راحت هر برنامه ای بخوای سریع نصب کنی و تو دسترس باشه و رایگان باشه پس ویندوز کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم
الیزابت۸۱بنت مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5337 به مشکل میخوری،باید ویندوز باشی که راحت هر برنامه ای بخوای سریع نصب کنی و تو دسترس باشه و رایگان باش ... ممنونم از نظراتتون اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼
t_a_k_ عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 959 ممنونم از نظراتتون 🙏🌺🌺 کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم