2777
2789

من تا حالا ی بار نمازم قضا نشده بود به جز صبحا

اما الان اصلا نمیخونم از خودم بدم میاد

چرا اینجوری شدم؟

چکار کنم پایبند باشم به خوندن

البته الان تو محیطی رفتم به تازگی که کسی نمیخونه میترسم از تاثیرات اونا هم باشه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

شک نکن تاثیرات محیطه ولی وقتی نمیخونی حالت واقعا بده انگار ی چیزی کم داری

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان در اخر الزمانیم

از یک لحظه خودمون دیگه خبر نداریم

نزار دین به گردنت بمونه

اونم همچنین واجبی.

مراقب دین و دیانت باش

دوست عزیز.

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

شک نکن تاثیرات محیطه ولی وقتی نمیخونی حالت واقعا بده انگار ی چیزی کم داری

وای دقیقا

اره تاثیرات محیطم هست

عذاب وجدانم میگیره

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

الان در اخر الزمانیم از یک لحظه خودمون دیگه خبر نداریم نزار دین به گردنت بمونهاونم همچنین واجبی.مراق ...

انشاالله بتونم از این به بعد

وای دقیقااره تاثیرات محیطم هستعذاب وجدانم میگیره

منم دقیقا چند شبه اینجوری شدم متاسفانه انقدم تنبلم اصلا نمیتونم قضاشو بخونم ولی مدام عذاب وجدان دارم تو دلم از خدا عذرخواهی میکنم

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اگه برای نماز صبحت ارزش قائلی شبا زودتر بخواب.وقتی دیر بخوابی مسلمأ بیدار شدنت سخته

کاش نماز صبحم باشه بقیه رو هم نمیخونم🤦🏼♀️

یه سوال از نظر پ.و.ش.ش همتغییر کردی تو محیط جدیدی که رفتی ؟اینجا کسی کسی رو نمیشناسه خواستم یه چیزی ...

بله تغییر کردم

منم دقیقا چند شبه اینجوری شدم متاسفانه انقدم تنبلم اصلا نمیتونم قضاشو بخونم ولی مدام عذاب وجدان دارم ...

خدا ببخشه منو

من خیلی ناشکری هم میکردم

چرا اینجوری شدم خدا منو ببخشه