2777
2789
تركيه بيشتر از ٢٠ ، ٣٠ ساله كه خيلي پيشرفت كرده..كجا تا ده سال پيش حرفي نبوده ازش؟!

پیشرفت کرده بود ولی نه در این حد.بعد من بیشتر از لحاظ جذب توریست ایرانی گفتم.اون موقع همه ایرانیا واسه تفریح تایلند بودن الان ترکیه

یه سوال شما ترک هستین؟

من ایران بدنیا اومدم. یسری گرجیارو زمان قدیم بخاطر قدرت بدنیشون به زور میارن ایران و مسلمانشون میکنن ...

ببین تو دیگه چه شانسی داری که اصلیتت یه جای دیگه ست به زور اوردنت ایران،ولی اصفهان خدایی شهر قشنگیه

خدایا شکرت هزاربار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هند هم دوست دارم باشم .اما توی خانواده‌ها ی بازیگر کارگردان.اما الان ایران ودوست دارم چون بشدت آدم وابسته ای هستم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
متاسفانه ترامپ راه نمیده

اگه هم راه بده من شرایط رفتن و ندارم تا آخر عمرم فقط باید حسرتش و بخورم😳

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ببین تو دیگه چه شانسی داری که اصلیتت یه جای دیگه ست به زور اوردنت ایران،ولی اصفهان خدایی شهر قشنگیه

به اصفهان خدایی بودجه زیاد میدن و میرسن به شهر..

تبریز هم کمی از اصفهان شیراز نداره بودجه درس حسابی نداره . فقط سرمایه گذارا میرسن ب تبریز

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
پیشرفت کرده بود ولی نه در این حد.بعد من بیشتر از لحاظ جذب توریست ایرانی گفتم.اون موقع همه ایرانیا وا ...

نه ولي من درست ده سال پيش رفتم أنتاليا و همون موقع هم پز از هتل و توريست و...بود

نه اونقدر هم كه تو فيلماي هاليوود ميبيني زيبا نيس، يعني همه جاش رويايي نيس.... خيلي معموليه بعضي جاه ...

ای کاش من تو جاهای معمولیش بودم حداقل دلم خوش بود میگفتم تو امریکام بهترین کشور دنیام😳

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

خخخ اره. ببین تو اصفهان ی منطقه ای هست که اب و هواش و منطقش شدید شباهت داره ب گرجستان بخاطر همینم اکثرا اونجا ساکنن. مااونجا نیستیم ولی خونه داریم اونجا میریم و میایم. اسم منطقه ها هم فریدونشهر و اغچه( اسم قلعه ای تو گرجستان) هست.راستی ب زبان گرجی هم حرف میزنیم 

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎
به اصفهان خدایی بودجه زیاد میدن و میرسن به شهر.. تبریز هم کمی از اصفهان شیراز نداره بودجه درس حسابی ...

خوشبحالتون.ما چی بگیم تو خوزستان

استانمو خیلی دوست دارم مردمشم دوست دارم ولی واقعا برای زندگی خوب نیست مخصوصا گرماش😢

از لحظه لدت ببر 

بابا من تو یه شهر درب و داغون زندگی میکنم و بدون امکانات😳

دوستان یکی از همسایه هامون تعریف میکرد ، فامیلشون رفته حج ، زنه باردار بوده بچش اونجا بدنیا اومده شناسنامه اونجا رو دادن دوملیتی شده اونا پول نفتو ب هرکس میدن ماهی بیس شش ملیون میزنن ب حساب بچه

آدم باید اینجور شانس بیاره

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑