2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان امريكام دلم ميخواس همين جا به دنيا ميومدم

وای خوشبحالت-امریکا خیلی زیباست؟تو رو خدا چند تا عکس از طبیعتش و داخل شهراش واسم بفرست آرزوم اینه که اونجا باشم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
تركيه بيشتر از ٢٠ ، ٣٠ ساله كه خيلي پيشرفت كرده..كجا تا ده سال پيش حرفي نبوده ازش؟!

ترکیه نصف منابع ایرانو نداره ، حتی نصف زیبایی های ایرانم نداره ، اما انقد تبلیغ کردن ک اینجور پیشرفت کردن تو گردشگری

همین نفت مارو بدبخت کرد!

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
یه چیز بگم میگن دوران اخرت الزمان مردماش خیلی بدبختن چون تو بدترین دورانن واقعا هم سخته دوران ما .. ...

پس الان آخر الزمان نیست،  چون مردم سه قاره و نیم خوشبخت هستن به جز مردم خاورمیانه و بخشی از آسیا و آفریقا 😊

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
فیلیپین     میخوام خاص باشم    

ما تو شهرمون یه دکتر زنان داریم فیلیپینیه خیلی باحال میحرفه من اصن نمیفهمم جی میگ ویلما لاک پاکان اسمشه شوهرش دکتر بچه هاش دکتر.. 

همه دکدرررر

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
وای خوشبحالت-امریکا خیلی زیباست؟تو رو خدا چند تا عکس از طبیعتش و داخل شهراش واسم بفرست آرزوم اینه که ...

نه اونقدر هم كه تو فيلماي هاليوود ميبيني زيبا نيس، يعني همه جاش رويايي نيس.... خيلي معموليه بعضي جاها ....من عكس اونجوري ندارم كه خب گوگل كن مياد بالا 

واقعا؟ما فامیل نداریم که بپرسم ولی همیشه خیلی مودب و رسمی به نظر میان کشورشونم زیباست

بهترین جا برا کار کردن و آینده درست کردنه ، ولی شدیدا خودپسندن حتی اگه نشون ندن 

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
یه دفعه می‌گفتی کره شمالی، خودتو راحت میکردی😜

تا چند وقت دیگه تبلیغات مهاجرت به همین کره شمالی هم به تبلیغات ترکیه و تفلیس و .... اضافه میشه حالا نگاه کن

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت