2777
2789
عنوان

چه جوری باید با این خواهر رفتار کرد

238 بازدید | 27 پست

که بنشونمش سر جاشجاشجی مجرد و تقریباً7سالی از من کوچکتره

تا الان هر کار کرد هر حکمرانهای تو خونه کرد من هیچی نمیگفتم باهاش راه میومدم میگفتم ولش کن بزار تا زمانی که مجرده عذاب نکشه یا مثلاً نگه وای این آبجیم اومد یعنی تا الان تو همه چیز باهاش راه اومدم تا اینکه دفعه قبل دیدم نه خیلی داره از آبجیه کوچیکم کار میکشه دیگه اعصابم خورد شد و گفتم چه خبره خیلی خوب حالا که ظرف نشسته بعد جواب منو دادگفت گفت آبجی ساکت باش یه چیزی از دهنم در میاد بهت میگم باز ناراحت میشی از دستش انقدر ناراحت شدم ولی هیچی بهش نگفتم باز یک دو سه هفته باز یک دو سه هفتهای بود که خونه مامانم نمیومدم

باز بعد چند هفته الان اومدم دیدم به آبجیم کوچیکم میگه هم سفره رو جمع کن هم ظرف بشور بعد دعواش کرد چرا اول رفتی ظرف شستی باید اول سفره رو کامل جمع میکردی بعد میرفتی ظرف میشستی مامان منم اصلاً هیچی نمیگه فقط میشینی سکوت میکنه

بعد من زورم گرفت گفتم خب تو سفره رو جمع کن این ظرف بشوره بعد گفت تو از زندگی ما چیزی نمیدونی هیچی نگو نمیدونی ما چه جوری زندگی میکنیم قانون ما چیه مثلاً اینا یه روز درمیان یکی این جمع میکنه ظرف میشوره یکی اون

ولی خب اگه نوبتا ین آبجیم باشه که باید ظرف بشوره باز مامانم این آبجی کوچیکمو مجبور میکنه که تو برو کمکش کن

الان اصلاً دلم نمیخواد ه دیگه ببینمش و دیگه اصلاً نمیخوام فعلاً خونه مامانم بیام و تولدشم که چهار پنج روز دیگه هست اصلاً نمیرم

میدونی از چی زورم میگیره اینکه خیلی جواب میده آبجی کوچیکامو تو دستش میگیره و خوشم میاد هیشکی بهش هیچی نمیگه نه مامانم نه بابام ولی سر من جرات داشتم با آبجی کوچیکم یک تو بگم ببین چیکارم میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشین اولش یکم اشتباه شده منظورم آبجی مجردم هستش که تقریباً ۷ سال از من کوچیکتره

خواهر وسطه و انقدر قدرت داره ؟

معمولا یا فرزند ارشد اینطوریه رفتارش یا ته تغاریا

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

توی روابط خواهری دخالت نکنید، حتی اگر خواهرای خودتون باشن. اگر نسبت به شما اهانتی کردن، روی دل نذاری ...

مگه میشه خب تا الان که پا به دلش بودم و هیچی بهش نمیگفتم مثلاً من خواهر بزرگترم دیگه نباید که ساده رد بشم از همه چیز

الان تازگی دیگه نمیتونم تحمل کنم دیگه نمیتونم سکوت کنم حرفامو بریزم تو دلم

گناه دارههههههه با مامانت حرف بزن جلوشو بگیره اخه تو همیشه پیشش نیستی🥲

مامانم خودش کلاً حقو به آبجی دیگم که ازش بزرگ تره که میگم داره آبجی کوچیکمو اذیت میکنه حقو به اون میده

مگه میشه خب تا الان که پا به دلش بودم و هیچی بهش نمیگفتم مثلاً من خواهر بزرگترم دیگه نباید که ساده ر ...

اولین چیزی که خودتون باید یادبگیرید این هست که سکوت کردن و رد شدن از رفتار غلط دیگران و تحمل کردنشون، به شما و اون شخص کمک نمیکنه.بلکه تبدیل به یک خشم انفجاری، و عادی شدن رفتارهای غلط در مخاطبتون میشه. شما الان چطوری میخواهید یه روزه رابطه را اصلاح کنید؟ وقتی کسی سرکش میشه و به یه بچه زور میگه، قبلش خیلی چیزای دیگه اتفاق افتاده. شاید والدین شما تحمل اینکه ایشون بخواد صداش را بلند کنه و نق بزنه را ندارن، شاید از لحاظ روانی شکننده هستن.شاید خواهر شما کنترل خشم نداره، افسردهست، خشم پنهان داره. حالا به عنوان بزرگترش که ۷ سال بزرگتری میگی تولدش نمیرم. الان کجای رفتار شما درسته که بخواهید درست و غلط را به ایشون یاد بدین؟ وقتی میگه شما از قوانین خونه اطلاع نداری، شاید خیلی چیزای دیگه را نمیدونید. شما از دل این بچهها خبر نداری.