2777
2789
عنوان

چه جوری باید با این خواهر رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

ولی بعضی وقتا هم مامانم ازش میناله ولی خب جرات نداره چیزی بگه

مثلاً من داشتم با مامانم صحبت میکردم میگفتم تا الان جلو ازدواجشو من گرفته بودم آی ازدواج نکنه بزار درسشو ادامه بده ولی الان میگم هر کی اومد بده بره یعنی مامانم میترسه دوست نداره بشنوه یعنی یه جوری بگم مامانم خیلی دوستش داره

تعداد مون زیاده ولی خواهر سومیه هستش

متوجه شدم پس گویا زورگویی میکنه

راهکار به ذهنم نیومد چون من خودم در این موارد مستقیم عمل میکنم و انقدر میگم میگم میگم تا مجبور شن رعایت کنن مخصوصا به شخص مادر

چون بگو این بچه سنش کمه و این طرز رفتار زورگویانه بعدا تو روحیه ش جدا تاثیر میذاره تبدیل میشه به یه دختر سرافکنده تو سری خور و بدون اعتماد به نفس که بلد نیس از حق و حقوق خودش دفاع کنه و زیر بار حرف زور نره

اگه به تقسیم کاره پس باید به مساوات کار تقسیم بشه

انقدر میگم به خودش به مامان به بابا به آبجی کوچیکه تا در نهایت رعایت کنن اصلا هم برام مهم نیست که بخواد روش به من باز شه یا حاضر جوابی کنه تا آخرش رو حرفم وایمیستم و حریفشم میشم چون حرفم حقه اگه ناحق بود باز یه چیزی

به کوچیکه هم میسپرم فقط روز خودش کار کنه روز اون کار نکنه و محل بهش نده اگه هم بخواد پررویی کنه بیاد یا به مامان بگه یا به بابا یا به خودم بگه چون اونوقت میدونم چه کار کنم ....

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه شدم پس گویا زورگویی میکنهراهکار به ذهنم نیومد چون من خودم در این موارد مستقیم عمل میکنم و انقد ...

میدونی چند روز دیگه تولدشه با خودم میگم نرم تولدش چون آبجی بزرگترم هستش گفتم من نرم باز میگم نه برو که زشت نباشه ولی کادو نده

چون امسال با خودم عهد بسته بودم که بهش کادو ندم چون تولد آبجی بزرگم میشد کادو براش بود ولی تولد من شد کادو بهم نداد در صورتی که من ازش انتظار نداشتم ولی یک سال که نیست چند سال این کارو داره میکنه ولی خب چطور برای آبجی دیگه هم کادو میگیره برای دوستاش که واجب نیست کادو میگیره بعد برای من نمیگیره

[QUOTE=403738841]میدونی چند روز دیگه تولدشه با خودم میگم نرم تولدش چون آبجی بزرگترم هستش گفتم من نرم باز میگم نه برو ...[/QU

بحث کادو گرفتن نیست بحث ارزش گذاشتن واسه آدم

یک نظر ازت میخوام به نظرت من تولدش برم یا نرم چون قبلاً به مامانم گفته بود تولدم آبجیم نباشه دوستام باشن که مامانم گفت اینجوری نمیشه پس اصلاً دوستات نیست فقط آبچیات باشن با خودمون

حتی با مامانمم دارم دعوا میکنم چون اگه آبجی کوچیکم سرش تو گوشی باشه میگه چیه مثلاً سرت تو گوشیه گوشی گرفتی ولی اگه آبجی دیگه هم سرش تو گوشی باشه همین که میگم زور میگه به آبجی کوچیکم

بهش چیزی نمیگه

ولی بعضی وقتا هم مامانم ازش میناله ولی خب جرات نداره چیزی بگه مثلاً من داشتم با مامانم صحبت میکردم م ...

ن ن ازدواج الان بدردش نمیخوره وقتی از الان اینجوری سرکشه با ازدواج شرایط سخت تر میشه

ازدواج فکر مناسبی نیست اصلا

🦋✨️

میدونی چند روز دیگه تولدشه با خودم میگم نرم تولدش چون آبجی بزرگترم هستش گفتم من نرم باز میگم نه برو ...

ببین باهاش کات نکن جشنو برو باهاش حرفم بزن ولی در خصوص کادو مثل خودش رفتار کن

نمیدونم چجور جشنی دارید اگه خونوادگیه که اوکیه اگه بقیه هایی دعوتن بگو کارتم رمز دوش مشکل داره فردا صبح کادوتو واریز میکنم ولی بعدش نده 😂😂😂مثل خودش

از چی میترسی خواهرید دیگه فوقش اینه که باهم دعوا میکنید تو فقط موضع خودتو پایین نیار و کوتاه نیا کار درست و خوب خودت رو انجام بده و کار درست اینه که اجازه ندی به آبجی کوچیکه با توپ و تشر زور بگه و ازش زیادی کار بکشه چون در آینده یه دختر عقده ای و سرخورده بی اعتماد به نفس میشه باقی آثار این رفتار رو هم گفتم

بهش هم اینا رو بگو که چوب خدا صدا نداره بعدا محکم میخوره پس کله ش انقدر قلدری نکنه که فردا روز یه شوهر قلدر بد گیرش میاد کارما پس میده و حرفای تو رو اون موقع یادش خواهد اومد🤭🤭انقدر بگو اصلا بذار دعوت بشه ولی ول نکن تا اصلاح بشه

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

[QUOTE=403875539]سلام خوبی تو از تکنوگلد پول برداشتی من از دیروز برداشت زدم هنوز نیومده حسابم[/QUOT سلام سلام عزیزم قربونت از خیلی وقت هست که من از تکنوگلد استفاده نمیکنم الان از برنامههایی که خیلی دارم کسب درآمد میکنم یکیش ملی گلد و میلی و طلاین و توکینیکو از این چهار تا برنامه خیلی کسب درآمد دارم سری اولی که از تکنو گلد برداشت زدم و تازه وارد برنامهاش شده بودم برام واریز شده بود و بهش نمیخوره که واریز نکنه

[QUOTE=403910034]من توکینوکو ندارم چطوره[/QU

این درست نوشتنشه توکنیکو من اول اشتباه نوشتم

این از همشون کمتر میده ولی من بازم ازش استفاده میکنم ولی اونقدی ارزش نداره

مثلاً اول به اعضای هر دعوت بهم ۵ صوت میداد بعد الان شده یک صوت ولی چند روزه که به اعضای هر دعوت بهم دو صوت میده طلا