2777
2789
عنوان

من واقعا بدبختم 😭😭😭

50 بازدید | 9 پست

سلام

من واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست من از بچگی بدون اینکه چیزی بدونم خود... میکردم وقتی هم فهمیدم چیه بدتر شد تا الان ک 15 سالمه نمیدونم چ غلطی بکنم واقعا دیگه نمیکشم بعضی وقتا از چشم مامانم میبینم چون تا دو سال پیش شاغل بود و درکنار پدرم کار میکرد بنده خدا همش به فکر خوشبختی و کم نیاوردن من و خواهرم بود وقتیم خونه بود از شدت خستگی حوصله مارو نداشت و حواسش زیاد به من نبود آموزش جنسی به من داده نشد نمیدونم چه انتظاری از من داشت کنجکاوی باعث شد به فضای مجازی رو بیارم و اتفاقای خوبی برام نیوفتاد هنوز یادش میفتم گریم میگیره از بس که خانوادم تا منو ببخشن طردم کردن

حالا که خواهرم داره بزرگ میشه و 10 سالشه من حسابی حواسم بهش هست اما دلم برای خودم میسوزه که مامانم نه چیزی بهم یاد داد نه حواسش بهم بود

با اینحال همیشه بهترین مدرسه بودم و هستم و مدرسه تیزهوشان درس میخونم و خیلی تلاشگر اما این فکر و کار مثل خوره به جونم افتاده هربار توبه میکنم بازم برمیگردم نمیدونم چکار کنم حس میکنم خدا با من قهره

من خیلی دختر بدیم همه از بیرون فکر میکنن من دختر خوبیمم اما نمیدونن تو خونه چه کار میکنم😭😭😭

خود گنه کاریم و از دنیا شکایت میکنیم ،غافل از خود دیگری را هم قضاوت میکنیم : )'

عیبی ندارد حل میشه.با مشاور حرف بزن

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینهمه حس گناه واسه چیه؟

میدونم برعکسشو زیاد میگن ولی این خیلی رایجه و خیلیا از سن کم انجامش میدن

بهتره کمترش کنی و ورزش و فعالیت داشته باشی، کتاب بخونی، فیلم و انیمیشن و انیمه خوب ببینی

ولی اینهمه احساس گناه با خودت حمل نکن

تو آدم مشکل دار و ناپاکی نیستی

خطایی مرتکب نشدی، ناآگاه بودی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سلام همین که تصمیم به تغییر گرفتی ارزشمنده

اینجا اراده ات و تعهدت به قولی که به خودت و خدا دادی مهمه

پیشنهاد میکنم حتما حواست به نماز و عباداتت باشه، واقعا به آدم کمک میکنه

عزیزم اینهمه حس گناه واسه چیه؟ میدونم برعکسشو زیاد میگن ولی این خیلی رایجه و خیلیا از سن کم انجامش ...

بله ولی الان چی الان که میدونم اشتباهه چرا نمیتونم ترکش کنمم

کاری به بحث دینش ندارم ولی اول اینکه تو هنوز نوجوونی و باید اینو قبول کنی به خودت از لحاظ روحی سخت نگیر.دوم اینکه یک انسانی و هر انسانی امکان اشتباه رو داره.

از فضایی که باعث میشه تو اون حس بری دوری کن.

خودتو مشغول درس کن.تا حد امکان در اتاقت باز باشه.

با جمله ی اینکه من دختر خوبی نیستم خودتو ملامت و سرکوب نکن.

یه جوری مدیریت کن الان بگیم کلا کنسل کن مثال سنگ بزرگ علت نزدنه ولی حالت افراطی و اعتیاد پیدا کنه دی ...

اآره خیلی دارم تلاشمو میکنمم

کاری به بحث دینش ندارم ولی اول اینکه تو هنوز نوجوونی و باید اینو قبول کنی به خودت از لحاظ روحی سخت ن ...

ممنونمم

سلام همین که تصمیم به تغییر گرفتی ارزشمنده اینجا اراده ات و تعهدت به قولی که به خودت و خدا دادی مهم ...

حتما سعیمو میکنم اما یه روز تصمیم میگیرم و شروع میکنم بعد یه مدت ولش میکنم برای همین میترسم دوباره شروع کنم همون اش و همون کاسه بشه 🥺