2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عااا ...از خودت شروع کن خاطره بوگو

خب من اون موقع کوچولو بودم ۴ سال پنج سالم بود رفتم پدبهداشتی مادرمو دراوردم(مهمونم داشتیم) دادم به خالم گفتم عروسکمو پوشاک کن😂😂😂🤭

متفاوت باش مثلا رو تلویزیون بشین مبل ببین😌💪

😂😂😂😂اره دیگه خیلی بد شد کتم خوردم از مامانم

آخیییییی...منم بچه بودم مامانم یبار دعوام کرد بعدش (دوران اون گوشیا بودا که نه لمسی بود نه دکمه ای اسمشو یادوم نیس)لجم گرفت گوشی مامانمو پرت کردم داخل سینک سوخت🗿🥸۳ بار دمپایی ابری نوش کردوم

بچه بودیم من و خواهرم اختلاف سنیمون 1سال و نیمه یه همسایه داشتیم ما پیش خودمون میگفتیم چون خیلی پولدارن مواد فروشن

هیچی دیگه ماهم شدیم کارآگاه و هرروز یه نامه مینوشتیم که ما میدونیم شما خلاف کارید به زودی دستگیرتون میکنیم با همون خط خرچنگ قورباقمون بعدشتم امضا و اثر انگشت از طرف 2قلوهای افسانه ای تازه اینقو عاقل بودیم اسم و فامیل واقعیمونم مینوشتیم زیر درشون رد میکردیم 🤣🤣

حالا من عروسی کردم و2تا بچه دارم آبجیم مجرده

عروسی اقوام همسرم دعوت شدیم منم برداشتم با خودم آجیمو بردم

جلو در تالار همه تبریک میگفتن به پدرو مادر داماد و میرفتن آبجیم رفت با مادر دوماد روبوسی کرد گفت قبول باشه اونم گفت قبول حق🤣🤣 من نمیدونم چرا باخودم بردمش

حالا که روز مادره یه خاطره دیگه هم یادم اومد تعریف کنم برات روحت شاد شه😂

بچه بودیم شاید من هفتم و آبجیم پنجم

روز مادر بود ماهم پولی نداشتیم

از صندوق صدقات فک کنم اون موقع 2هزارتومن برداشتیم رفتیم پلاسکویی یه پارچ پلاستیکی برا روز مادر گرفتیم🤣🤣🤣

اومدیم خونه مامان بیچارم خودش میگرن داره شدید اونروزم میگرنش گرفته بود التماس کرد کسی صدا نکنه

منو آبجیم رفتیم یه سینی استیل برداشتیم با دوتا ملاقه وای خاک برسرمون نکنن رفتیم بالا سرش مث خرررر صدامونو بردیم بالا و مث گااو میزدیم تو سینی به خدا نزدیک بود سکته کنه

همون پارچ رو برداشت پرتاب کرد طرفمون پارچ شکست🤣