2777
2789

من فقط از خدا ناراحتم که میدونست من چه عشقی به بچه داشتم و حس من رو نادیده گرفت

اگه سقط نمیشد الان من هم مادر بودم

من از همسرم خجالت میکشم و اون از من...

اومدیم مسافرت اما حالمون خوش نیست

انگار دلم میخواد خودم برای خودم گل بخرم اما خجالت میکشم

دیشب با همسرم کنار گل فروشی رد شدیم.. دقیقا متوجه شدم انگار دلش میخواست گل بگیره ولی میترسید ناراحت بشم

از اینکه بهم تبریم نگفت گل بهم نداد ناراحتم اما اگه تبریک میگفت و گل هم میداد، باز هم خجالت میکشیدم و ناراحت میشدم ..آره میدونم حساس شدم

فقط دلم میخواد زودتر برگردم

زیر بارون گریه میکنم که خذا بفهمه من چقدر خستمه

بفهمه من دیگه امیدی ندارم چیزی ازش نمیخوام

نه سلامتی میخوام نه پول نه ارامش نه اسایش.. هیچی

الان که گفتم اروم تر شدم

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤️

ناراحت شدم با تک تک کلماتی که گفتی ولی بگیر به کتفت که ناراحت شدم

روز زن که هست

حداقل باید روز زن رو بهت تبریک میگفت

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

عزیزم هم روز زنه هم مادر

صرفا روز زنی ک زاییده نیست!

شما یه زنی ی بانویی پس روزت مبارک❤️

انشالله ک هرچی میخوای خدابهت بده

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

عزبزم روزت مبارکاگرمادر نیستی همسر خوب و زنی مهربون هستی و امروزم روز زن هم هست....

❤️

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من مادر همسرم نیستم

.من زنشم و اون روز زن رو بهم تبریک گفت

حالا مادر نیستی زن که هستی برا اون تبریک میگفتی وگل میگرفت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

عزیزم هم روز زنه هم مادرصرفا روز زنی ک زاییده نیست!شما یه زنی ی بانویی پس روزت مبارک❤️انشالله ک هرچی ...

ممنونم❤️

عزیزدلم روزت مبارک

به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر دامنت سبز شه

به حق این روز عزیز

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من مادر همسرم نیستم.من زنشم و اون روز زن رو بهم تبریک گفتحالا مادر نیستی زن که هستی برا اون تبریک می ...

درسته... ولی انقدر هر دو حساس شدیم که همه چیز رو به هم ربط میدیم

ممنونم❤️

خودتو ناراحت نکن

خدا بزرگتر ازاونی ک فکرشومیکنی امروزم روز خودته پس بخند وخوشحال باش

ب خدااعتماد کن باور کن شعار نمیدم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

ناراحت شدم با تک تک کلماتی که گفتی ولی بگیر به کتفت که ناراحت شدم روز زن که هست حداقل باید روز زن رو ...

❤️❤️