2777
2789

سلام

بیایین بگین چجوری تحمل میکنید?

یه راهی جلوم بزارید انقدر حساس نباشم نسبت به کارهاش

الهام هستم💜

مگه میشه اخه چن سالته خواهرت چن سالشه ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من به مادرم حساسم 

خیلی روی اعصابمه.

یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را 

طلاقشون دادم

دو تان

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
حالا من به مادرم حساسم  خیلی روی اعصابمه.

وای تو روخدا نگووووووو مجردی حتما ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من کوچیکه  من 30 خواهرم 39

واقعا من فکر کردم سنتون کمه که ....مشکلتون چیه خوب ...

من کوچیکه  من 30 خواهرم 39

من وسطی هستم از اقبال بلندم هم از بزرگه میکشم هم کوچیه!! باز زورم به این میرسه یه کم ولی بزرگه رو هیچ کاری نمیتونم بکنم همش میگه من شما رو بزرگ کردم فلان کردم هرکاری هم بکنی به چشمش نمیاد میگه وظیفت بود من بیشتر کردم برات

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
هیچی اون اون سر دنیاست من این سر دنیا زیر پوستی از هم خوشمون نمیاد محل همم نمیدیم

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤