2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری بکنم و هرچیزی بگم به خودش میگیره

عکسی بزارم تو اینستا فکر میکنه دارم برای اون کلاس میزارم سریع همون شب میره بازار خرید میکنه یا کلی عکس میگیره که مثلا دل من بسوزه

نمیتونم تو پروفایلم یه عکس بزارم و نوشته سریع به خودش میگیره،رابطه ش با مادرمم بد،با برادرمم همینطور

فقط با شوهرش و دوتا دختراش خوبه

الهام هستم💜

خواهر من ازم کوچیک تره ۴ سال همیشه ازم ایراد میگیره و یه جوری برخورد میکنه انگار مایه خجالتشم 

هرچی میپوشم هر کار میکنم میگه چرا این شکلی شدی چرا اینجوری کردی؟ حالا که حامله ام همه چیزو نمیتونم بخورم کلی بهم غر میزنه اگه بیرون بریم و از گارسن بپرسم تو فلان غذا چی داره؟ ،دکتر بهم اجازه نداده موهامو رنگ کنم میگه چرا این شکلی شدی یه کاری بکن ؟ این چیه پوشیدی ؟ شوهرت برات لباس نمیخره ؟ نباید آرایش کنم میگه اینجوری میخوای بری جلو شوهرت و خانواده اش ؟ هیچی نمیگن بهت؟

دیگه خونه مادرم آرامش ندارم به خاطر رفتارای خواهرم

خواهر من ازم کوچیک تره ۴ سال همیشه ازم ایراد میگیره و یه جوری برخورد میکنه انگار مایه خجالتشم  ...

اخی عزیزم ، نه من خیلی احترام میزارم

اگه مثل خواهر شما جواب میدادم که غصه نداشتم ،نمتونم چیزی بگم مریض،میشم،

الهام هستم💜

خواهره من کسی ب ازدواجش راضی نبود پدر مادرم فوت کردن ولی من پشتیبانیش کردم گفتم بیاد پیش من بمونه با وجود اینکه کسی قبولش نمیکرد و خیلی نامزدشو دوست داشت با هم عقد کردن الان پیشه من زندگی میکنه هنوز عروسی نکردن ولی دیگه منو آدم حساب نمیکنه 

بچه ها اگ خواهرتون از  شوهرتون بد بگه چیکار میکنین یا مادرتون؟طرف شوهرتونو میگیرین یا مادرو خوا ...

كار خوبي نيست چون باعث ميشه دخترشون از شوهرشون زده بشه

البته گاهي داماد ي كاراي ميكنه ك نميشه چيزي نگفت

من ك گاهي ب خاهرم ميگم ولي ديگه وقتاي هست ك خودشم از شوهرش كلافه ميشه

اما مامانم بدي نميگه يك سري خصوصيتهايي ازش ديده ك عادت دامادمون هست و اينا رو ي مدتي مي اورد جلو چشم خاهرم باعث شده بود خاهرمم حساس بشه رابطش بد بشه

ديگه خاهرم ب مامانم گفت ك نگو اينجوري ازش متنفر ميشم

مامانمم با خنده و شوخي ميگه ها مثلا از شلختگيش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خواهر من ازم کوچیک تره ۴ سال همیشه ازم ایراد میگیره و یه جوری برخورد میکنه انگار مایه خجالتشم  ...

اخي چقدرحساس شدي

خاهر منم بعضي وقتها با من اينجور 

و منم با اون

بيشتر از روي دلسوزي هست ايني ك ميگي منتهي رو اعصابه ادم حس امنيت نداره نميتوني راحت باشي كنارشون

بهش بگو كاريت نداشته باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم