2821
2789

قطره شیرافزابگیرازداروخونه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر دو ساعت یه بار به نوزاد شیر بده .مکیدن باعث افزایش شیر میشه ..مایعات و غذاهای گوشتی .میوه زیاد بخور ..اگه روزانه بچه هشت بار ادرار میکنه و وزن گیری خوبی داره حتما شیرت کافیه ..به خودت تلقین نکن که شیرت کم شده ..از شیر دادن به نوزاد لذت ببر ..میبینی که ترشح شیر بیشتر میشه ...

من يك بار از يك برنامه تلويزيوني شنيدم كه اقايي بود خارجي ومتخصص زنان كه ميگفت فقط و فقط مكيدن بيشتر ...

میزارم خیلی بمکه اولش خوب براش شیرمیره بعدسینم خالی میشه

الهم العجل الولیک الفرج.
قرص متوکلوپرامید بشدت زیاد میکنه.اگه حسایت نداری بهش بخور

شیرافزاهم هم خوبه ولی اونقد زیاد نمیکنه.قرصه ضرری نداره ؟مطمنی درچه حد؟

الهم العجل الولیک الفرج.
هر دو ساعت یه بار به نوزاد شیر بده .مکیدن باعث افزایش شیر میشه ..مایعات و غذاهای گوشتی .میوه زیاد بخ ...

مجبورمیشم شیرخشک میدمش تحمل میکنم دوساعت بمکه ولی سیرنمیشه

الهم العجل الولیک الفرج.
شیرافزاهم هم خوبه ولی اونقد زیاد نمیکنه.قرصه ضرری نداره ؟مطمنی درچه حد؟

خودم دارم استفاده میکنم پسرم الان چهارونیم ماهشه و من حدود یک ماهه دارم استفاده میکنم البته من بهش الژی ندارم عالیهه هیچی بهغیر این شیر منو زیاد نمیکنه

اگر به جز گریه الکی گریه دیگه  نداره   ... ویعنی سیر شده ولی در کل  دکتر متخخصص اطفال بری  معاینه میکنه  من رفتم  هم  بچم وهم  خودمو معاینه کرد  و به من گف   شیرت کنه  فشار  داد  شیر نیومد  و خودمم علننن میدونستم دکتر کمکمی شیر خشک نوشت تا ۶ماهگی دادم

اول شیر خودم  بعد شیر خشک روزی ۱تا ۳وعده  کلا ۱قوطی  نهایت ۱یکو نیم قوطی مصرف ماهیانش بود بستههه  ب تغذیه خودمم داشت   غذاهای سوپ و ابکی  کاهو  و جو   شیرمو زیاد میکرد  غذاهای خشک  شیرمو کم

۶ماهش شد شیر کمکی گرفتم غذا سرلاک وفرنگی جایگژین کردم

2825
2823
2791
2779
2792