2777
2789

شوهرم امروز یه پیام نداد تبریک بگه یه زنگ هم نزد.

شب با شوخی و خنده یه فندک برام خریده برا اشپزخونه. بعدشم گفت برا خودت کفش سفارش بده پولشو بزنم. بعد خوشحال بودم که گفت کفش بخر زمینمون هم اونجوری بمونه نتونم بسازمش.

دلم تیکه تیکه شد اما چیزی نگفتم و گذاشتم پای شوخی. الان زنگ زدم بهش گفتم لاقل یه پیام میدادی چشمم به گوشی خشک شد. گفت داشتم فکر میکرد ظهر پیام بدم که اونم عجله کردی و باز زنگ زدی دعوا میکنی. منم ناراحت شدم قطع کردم. الان این پیام رو داده برام. اسمم زهراس.

(ز)ندگی باتو بهترینه (ه)مراه باتو بودن لذت بخشه (ر)اه رفتن باتو آرزومه ا)(لاهی آمین که تورادارم روزت مبارک همسرعزیزم

اما با خوندن پیام دلم خون شد. حالم بد شد. چه فایده بعد اینکه دعواش کردم این پیام رو داد وگرنه نمیداد. الانم با اشک دارم مینویسم. تا به حال هیچ کادویی بهم نداده هیچوقت هیچوقت. تو این جهار سال

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

تو رو خدا بزرگ بشین

والا شب مراسم ها و تبریک میگن

شما ناشتا گیر پیام تبریکی

گند بزنن ازدواجای الانو

همش حاشیه و ادا بازی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی متنو کپی کردم واسه شوهرم فرستادم اسمه منم زهراست 🤣😍🙏

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
برو خداروشکر شکر کن...من دیشب ازش چنان کتک خوردم همه تنم درد میکنه ...امروزم از لجش اومد همه لباسای ...

روز زن نصف خونه ها دعواست

وقتی کتک میزنه نمون ترو خدا خودتو نجات بده

گفتی تو شهر غریبی اره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

عزیزم حداقل امروز را کامل صبر میکردی بعد بهش میگفتی... بدی این مناسبتها اینکه باعث دعوا و قهر بین زن و شوهر ها میشه

ماهم درحال ساخت خونه ایم....دو سه ساله هیچی نمیده فقط در حد یه پیامک

بااینکه پارسال بهش گفتم من انتظار خاصی ندارم فقط اون روز را بیا بریم بیرون در حد یه قهوه ،یا آبمیوه....ولی فکر میکنه باید حتما طلا هدیه بده و چون فعلا نمیتونه ، کلا فاکتور میگیره

عزیزم قربونت برم زندگی اندازه کافی سختی داره بااین بچه بازیا سخت ترش نکنید بابا

آخه این چیزا گله کردن نداره بخدا زشته مگه بچه ای اگه یادش بود که دستش دردنکنه اگه نبودم اهمیت نده اعصاب وروان خودت مهم تره

توم روز مرد تبریک نگو

پیامشکه بد نبوده ، شاید واقعا عجله کردی و میخواسته دستش ازاد بشه بهت زنگ یا پیام بزنه

عزیزم درسته فندک چیز مهم یا باارزشی نیس ولی همینکه با همونم با یه شوخی کوچیک تبریک گفته کافیه.! کفشم که واست خریده !

فک کنم دخری خودت رو خانم هایی که تو فضای مجازی میبینی مقایسه میکنی و فک میکنی همه اونجوری هستن و الان شوهرای همه واسشون چه تجملاتی گرفتن بعد شوهر تو نگرفته! نه بابا تو خونه هیچکس هیچ خبری نیس اوناهم بخاطر کار و درامدشون هس

خودت برای خودت کادو بخر به نظرم خانمی که بدای خودش کادو بخر خودش رو به یه قهوه تو کافه دعوت کنه برای روزهای مخصوص خودش برنامه بچینه نه پیش شوهر بلکه با هر کی ارتباط داره ارزشش میره بالا اینو مطمعن باش