2777
2789

داداشم ازدواج کرده سه تا دختر داره دوتا 8 سال یکی ده سال. من کلی درس خوندم زحمت کشیدم هرروز تو بارون و خاک و استرس میرفتم و میومدم قرارداد کاریم تموم شد خونه نشین بودم گفتم برم شهر دیگه کار کنم همه خانواده مخالفت کردن داییم گفت 28 سالشه بذارین خودش تصمیم بگیره بش گفت نه میره خوابگاه سیگاری میشه مشروب بش میدن فلان کارا.میگم چاره چیه؟ میگه تقصیر باباست بابا باما اینکارو کرد.گفتم بابا لطف کرده بود شهریه دانشگامو داده بود. الان پدرم ولمون کرده من مجردم جوونم میخوام بپوشم.اصلاااااا به هیچ جاش نبود.بعد روز بعد زنگ میزد آمپول دارم بیا خونمون بزن دخترم سرم داره بیا براش بزن.اونروزی مریض بودم گوشیمو از تماسش سوزوند دخترم میگه نمیرم بیمارستان بیا تو براش بزن.چراغ اتاقمو خاموش میکنم میاد درو میزنه.بعد قشنگ یادم میاد بااولین حقوقم خواستم گوشی بگیرم ازش خواستم بام بیاد منو تو مغازه ول کرد رفت.خواستم لپ تاپ بگیرم پولامو جمع کردم منو برد مغازه و داخل رفتیم و اینا بعد منو اورد بیرون گفت من سر درنمیارم ولش کن نخر. نگو بعد فهمیدم داداش مجردم بش گفته گوشی و لپ تاپ و اینا براش نخر این با پسرا دوست میشه. گوشیمم که هک بود جرمم چی بود؟ چون باهمکارم اشنا شده بودم. الان برنمیدارم. زنگ میزنن به مامانم و میان خونمون. جالبه من چادری ام یه بار با مانتو رفتم سرکار دختراش منو دیدن به داداشم گفتن بهار مانتوجلو باز پوشیده. درحالیکه لباسم پوشیده ست. زن داداشمم از روز اول کاری هممممممه رو خبر کرده من کار میکنم درحالیکه تا سه ماه حقوق نمیگرفتم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

آنقدر سن داری که انتقالی بگیری بری شهر دیگه .و اونام حق تعیین تکلیف نداشته باشم .یادمه تورو داستان زندگیتو خیلی وقته پیش نوشته بودی همینجا

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنقدر سن داری که انتقالی بگیری بری شهر دیگه .و اونام حق تعیین تکلیف نداشته باشم .یادمه تورو داستان ز ...

الان که دارم شهرخودمون کار میکنم. ولی لامصب داداشم خیلی پرروئه

توام ازشون چیزی بخواه عین خودشون حتی نه گفتن عیب نداره توام میتونی راحت به خواسته هاشون نه بگی ولی ح ...

قبلا خواستم تو تاپیک گفتم که

توام ازشون چیزی بخواه عین خودشون حتی نه گفتن عیب نداره توام میتونی راحت به خواسته هاشون نه بگی ولی ح ...

این پیشنهاد برای افراد سواستفاده گر واقعا مناسبه

وقتی خودشون نه بگن آمادگی نه شنیدن هم پیدا می کنن

این پیشنهاد برای افراد سواستفاده گر واقعا مناسبهوقتی خودشون نه بگن آمادگی نه شنیدن هم پیدا می کنن

برای زنای بی زبون که نیازهاشونو به شوهر نمیگن هم خوبه

زننیازها و خواسته هایی داره ولی به شوهر نمیگه میترسه شوهرش نه بگه یا انجام نده متاسفانه زن سکوت میکنه

درصورتی که حتی شوهر نه بگه یا از عمد انجام نده بازم زن باید خواسته هاشو از شوهر بخواد

وقتی شوهر سر باز میزنه زن هم متفابلا میتونه وقتی شوهر خواسته یا توقع بیجایی داشت زن براحتی نه بگه بدون اینکه ادم بده ماجرا بشه

حتی اگه طرفتون برای نیازو خواسته و حق و توقعتون بی تفاوت بود بازم خواستتونو بگید.سکوت خریته محضه باید زن بیان کنه درخواست کنه جواب منفی باشه بازم بنفع زنه

الان که دارم شهرخودمون کار میکنم. ولی لامصب داداشم خیلی پرروئه

از شهر خودت انتقالی بگیر .و بیا تهران .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو